Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor, İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalar, Akhisar Belediyespor, Akhisar Belediyespor-Trabzonspor maçı, Spor Toto Süper Lig 8. hafta, - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR / Haluk AYYILDIZ

        Akhisar Bld.’yi yenerek çıkışa geçmeyi planlayan Trabzon, dün özel uçakla İzmir’e gitti. Kafileye başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da eşlik etti. Uçuş esnasında 10 bin fitte pilot kabinine giren ve telsiz mikrofonu eline alan başkan, futbolculara hitaben bir konuşma yaptı.

        Hacıosmanoğlu, “Kaptan pilotumuz Eskişehirli Mehmet Aksoyek, hasta bir Trabzonsporlu... Trabzonspor için artık uçma vakti geldi. Akhisar’dan başlayıp uçuşa geçmemiz, Eskişehirli olan pilot kaptanımızın temennisi. Bizim de temennimiz... Pilotumuz, ‘Benim uçağım 6 saat havada kalacak kadar yakıt taşıyor. Benim bir hayalim var. Trabzon şampiyon olduğunda yakıtım bitene kadar tüm Türkiye üzerinde tur atmak Trabzon’u gezdirmek istiyorum’ diyor. Pilotumuzun bu düşüncesini sahaya yansıtıp o uçağı Türkiye üzerinde gezdirmek bize farz oldu. Bunu başaracak gücümüz var” diye konuştu.

        YUMLU YOKSA AKBAŞ VAR!

        Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodzic, Zeki Yavru ve Mustafa Yumlu’nun kadro dışı kalmasının ardından defans hattını oluşturmakta bir hayli zorluk çekti. Yine de formül üreten Boşnak hocanın, Mustafa Yumlu’nun yerine Mustafa Akbaş’a görev vereceği öğrenildi. Stoperde Yumlu’nun yanında Belkalem oynayacak. Sol bekte Zeki Yavru’nun boşluğunu Musa Nizam dolduracak. Sağ bek de ise yine kaptan Jose Bosingwa olacak.

        YATABARE YİNE 11'DE

        Halilhodzic, Antep maçında 11’de yer verdiği Yatabare’yi Akhisar maçında da 11’de oynatacak. Boşnak hoca, skorun durumuna göre ikinci 45’te Cardozo kozunu sahaya sürecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ