Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig fenerbahçe haber, galatasaray haber, beşiktaş haber - Futbol Haberleri
        1

        FLORYA'DA OPERASYON
        Galatasaray’da değişim rüzgarları erkenden esmeye başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde görev yapan menajer yardımcısı Hakan Kutbay ile basın-medya sorumlusu Bener Onar, görevlerinden alındı. Onar, Türk Telekom Arena Stadı İletişim Departmanı'na alınırken, Kutbay da bundan sonra basketbol şubesinde görev alacak. (Hürriyet)

        2

        BARONİ'NİN YENİ TAKIMI
        Brezilya'nın Flamengo ekibinin Fenerbahçe ile yollarını ayıran Cristian ile el sıkıştığı, oyuncunun liglerin bitmesiyle resmi sözleşmeye imza atacağı ifade edildi. Kulübün futbol direktörü Felipe Ximenes'in 31 yaşındaki oyuncu ile bir araya geldiği, gerçekleştirilen görüşmede tarafların anlaştığı bildirildi. (Skorer)

        3

        MELO ARKADAŞLARINI ŞİKAYET ETTİ
        Abdurrahim Albayrak takımın tecrübeli isimleriyle bir araya gelerek özel görüşmeler yapmaya başladı. Kendisini çok seven Melo'nun takım arkadaşları için söylediği ağır sözlerle şok oldu. Melo'nun, Albayrak'a takım arkadaşları için, "Herkes kendisini düşünüyor. Kimse takım için oynamıyor. Herkesin üzerinde aşırı bir stres var. Takım olma özelliğimizi kaybettik. Benim onlara coşku katmak için söylediğim sözleri yanlış anlıyorlar" diye serzenişte bulunduğu bildirildi. (Fotospor)

        4

        ALVES'İN YERİNE DÜNYA YILDIZI
        Alves'i göndermeyi düşünen Fenerbahçe için Ruslar, Spartak Moskova'da forma giyen Salvatore Bocchetti'yi yazmıştı. F.Bahçe'nin Milan ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Philippe Mexes için de temas kurduğu bildirildi. Sarı-lacivertlilerin, 29 kez Fransa Milli Takımı forması giyen 32 yaşındaki oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamak istediği vurgulandı. (Fotomaç)

        5

        SAĞ BEKE PORTEKİZLİ
        Ara transferde sağ bek alacağı konuşulan ve Sivassporlu Cicinho'yu da gündemine alan Beşiktaş için yeni iddia ortaya atıldı. Lig TV'nin haberine göre Dinamo Zagreb'in Portekizli oyuncusu İvo Pinto ile prensip anlaşmasına varıldı. Bilic'in istediği 24 yaşındaki oyuncunun bonservis bedelinin 3.5 milyon euro olduğu belirtiliyor. Pinto bu sezon Zagreb'te 20 karşılaşmaya çıktı.

        6

        F.BAHÇE 'HUMMELS'İNİ BULDU
        Fenerbahçe'de teknik direktör İsmai Kartal alt yapıdaki oyuncuları yakından takip ediyor. İsmail Kartal'ın özellikle U-21 takımının takımının genç stoperi Mehdi Akgül'ün üzerine titrediği bildirildi. Kartal'ın, Alman Milli Takımı'nda da forma giyen Mats Hummels'e benzettiği genç oyuncunun önümüzdeki maçlarda 18 kişilik kadroda yer alabileceği, devre arasındaki kampta ise mutlaka yer alacağı bildirildi. (Fotospor)

        7

        TRABZON'DAN TRANSFER ATAĞI
        Sezon başının transfer rekortmeni Trabzonspor’da yeni bir hareketlilik daha yolda. Teknik heyetin gözden çıkardığı futbolcuları kiralama-satma yöntemiyle gönderecek Bordo-Mavililer, özellikle savunmaya takviye yapacak. Stoper bölgesine düşünülen 2 ismin Bursasporlu Serdar Aziz ve Akhisar Belediyesporlu Uğur Demirok olduğu biliniyor. Hem Serdar Aziz hem de Uğur Demirok’un olası Trabzonspor transferine çok sıcak baktığı öğrenildi. (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ