Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sneijder Kasımpaşa maçına yedek kulübesinde başladı, Sneijder neden yedek kaldı - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'da Sneijder depremi... Hollandalı yıldız Kasımpaşa maçına yedek kulübesinde başladı... Sneijder'in menajeri, Hollandalı yıldızın neden yedek kaldığını bilmediğini, kendisine bir bildirim yapılmadığını belirtti. İtalyan teknik adam Prandelli ise "Sneijder'in olmaması teknik bir durum" açıklamasını yaptı. Sneijder, Kasımpaşa maçının 54. dakikasında Emre Çolak'ın yerine oyuna dahil oldu.

        Öte yandan Sneijder, Galatasaray'a kariyerindeki ilk 2 lig maçı (Beşiktaş ve Bursaspor) dışında ilk kez lig mücadelesine yedek kulübede başladı.

        Hollandalı yıldızın menajeri Guido Albers, Sneijder'in Prandelli'nin aldığı 3 günlük kampın kendisine bildirim şeklinden rahatsız olduğunu söyledi. Cep telefonuna yollanan kamp mesajına sinirlenen Sneijder, kendisiyle yüz yüze iletişime geçilmemesi nedeniyle rahatsızlık yaşadı.

        Hollandalı yılıdızın olayı çok büyütmediğini söyleyen Guido Albers, "Sneijder sorunu çok uzatmadı ve kampa katıldı. İlk 11'e neden alınmadığını kendide bilmiyor. Çok formda ve oynamak istiyor" dedi.

        SEBEP YOLANTHE Mİ?

        Hafta içinde G.Saray yönetimin düzenlediği moral yemeğine futbolcular eşleriyle katılırken Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau'nin yemeğe davet edilmediği ve bu konuda bir açıklama yapılmadığı iddia edildi.

        SNEİJDER NEDEN YEDEK KALDI?

        İşte yıldız oyuncunun isyan etmesinin nedenleri:

        1- Yeni sözleşme önerilmemesi.

        2- Birinci kaptan yapılmaması.

        3- Ücretlerde indirim planı.

        4- Üç günlük kamp kararı.

        "OYNAMAK İSTEMİYORUM"

        Fotomaç'ın haberine göre; hafta içindeki antrenmanlarda isteksizliğiyle dikkat çeken Hollandalı futbolcunun dün çevresindekilere "Kasımpaşa maçında oynamak istemiyorum" demesi adeta bomba etkisi yaptı. Sneijder, özel olarak görüşmek için teknik direktör Cesare Prandelli'den de randevu istedi.

        YÖNETİMDE MUHATTABI KALMADI

        Yıldız futbolcuyu rest çekme noktasına getiren nedenler şöyle: Kısa süre öncesine kadar yeni sözleşme için yönetimden çağrı bekleyen Sneijder, Ünal Aysal'ın beklenmedik şekilde başkanlıktan ayrılmasıyla büyük hüsran yaşadı. Son olarak, yönetim kanadında kendisine en yakın isim olan CEO Lutfi Arıboğan da istifa edince Sneijder iyice yalnız kaldığını düşünmeye başladı.

        "İKİNCİ KAPTAN BEN DEĞİL MİYİM?"

        Hollandalı oyuncunun bir başka rahatsızlığı da kaptanlık konusundaydı. Sneijder, kaptanlığın Selçuk'tan alınıp Hamit'e verileceği söylentilerine çok bozuldu. "Takımın ikinci kaptanı benim. Kaptanlık Selçuk'tan alınacaksa ben kaptan olmalıyım. Hamit ilk 11'de devamlı oynamıyor bile" demeye başladı.

        KAMP KARARI BARDAĞI TAŞIRDI

        Ayrıca yönetimin ücretlerde indirim yapmaya hazırlanması Sneijder'in huzurunu iyice kaçırdı. Bunların üzerine bir de üç günlük kamp kararı alınınca Sneijder'in sabrı taştı. Tecrübeli oyuncu, "Çocuk muyuz biz, üç gün kamp nedir? İstanbul'da neden ailemden ayrı kalıyorum" diyerek isyan bayrağını çekti ve Kasımpaşa maçına çıkmak istemediğini söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ