Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Şota Arveladze, Kasımpaşa, Kasımpaşa Şota, Şota açıklamalar, Galatasaray Kasımpaşa maçı, - Kasımpaşa Haberleri

        HTSPOR / Volkan KÖSE

        Lacivert-Beyazlı takım, geçen sezon Arena’da bozguna uğrattığı rakibini yenerek ligde çıkışını sürdürmenin planlarını yapıyor. Teknik direktör Şota Arveladze, kendilerini zor bir 90 dakikanın beklediğini, hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. Gürcü hoca, “Şu anda ligin en çok gol atan takımlarından biriyiz. Bu tarz maçlarda şu çok önemli; adımını ileri mi, geri mi atacaksın? Heyecan yaratan, zevk veren bir takımız. Hiçbir maça 1 puan için çıkmayız. 3 puan istiyoruz. İleriye yönelik bir adım atmak istiyorsak, bu maçı kazanmalıyız. Bizim için çok önemli bir karşılaşma” ifadesini kullandı.

        "PRANDELLİ KÖTÜ HOCA DEĞİL"

        Şota, Prandelli ve Sneijder’la ilgili de şöyle konuştu: “G.Saray’ın 4-4-2 ya da 3-5-2 sistemiyle oynayacağını sanmıyorum. Orada bir soru işareti var. Sneijder orta saha mı oynar, solda mı oynar onu bilemiyorum. Ancak Sneijder için önlem düşünüyoruz. Çünkü G.Saray’ın en önemli silahı Sneijder... Prandelli’nin ise kötü hoca olduğu düşünmüyorum. Sonuçta Dünya Kupası seviyesinden gelmiş bir teknik adam. Herkesin eksikleri vardır ama hoca olarak eksik olduğuna inanmıyorum.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ