Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe fenerbahçe beşiktaş derbisi öncesi son durumlar, fenerbahçe'nin beşiktaş maçı taktiği, ismail kartal'ın taktik düzeni - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ferudun NİĞDELİOĞLU

        Fenerbahçe’de Beşiktaş derbisinin hazırlıkları sürerken, teknik direktör İsmail Kartal futbolcularıyla yaptığı toplantıda 3 puan istedi... Zorlu 90 dakika öncesinde futbolcularına güvenini dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, “Diğer takımların durumu ortada. Biz daha yüzde 50 ile oynamamıza rağmen zirveden kopmadık. Tam kapasitede oynadığımız zaman her şey çok güzel olacak. Hepiniz tek tek bakıldığında ligin en iyi oyuncularısınız. Form tuttuğunuzda neler yapacağınızı çok iyi biliyorum. Sizlerden en önemli isteğim baskılı oynamanız. Tıpkı Galatasaray derbisinde olduğu gibi Beşiktaş karşısında da oyuna baskılı başlayıp rakibin sistemini bozmalıyız. Beşiktaş çok koşan bir takım. Bu yüzden soğukkanlı paslaşmalar yapıp, en az onlar kadar koşmamız ve mücadele etmemiz lazım. Sabrımızı koruyup önde baskıyı kurarsak evimize gülerek döneriz” dedi.

        FUTBOLCULAR: ONUR MÜCADELEMİZ

        İsmail Kartal’ın konuşması sonrasında futbolcular, bu maçın çok önemli olduğunu, prim istemediklerini söyledi. Hocaları aracılığıyla başkan Aziz Yıldırım ve yönetime mesaj gönderen Sarı-Lacivertliler’in, “Çok kötü durumda olmamamıza rağmen hepimiz eleştirildik. Bu yüzden Beşiktaş derbisi onur mücadelemiz olacak. Size söz veriyoruz kazanacağız. Bu bizim onur mücademiz. Prim de istemiyoruz” dedikleri öğrenildi.

        11'DE SÜRPRİZ BEKLENMİYOR

        Fenerbahçe’de Beşiktaş derbisinin hazırlıkları sürüyor. Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen dünkü antrenmanda futbolcular pas çalışmalarının ardından çift kale maç oynadı. Çalışmayı başkan Aziz Yıldırım da tesislere gelerek izledi. Bu arada teknik direktör İsmail Kartal’ın derbide sahaya süreceği on birde sürpriz beklenmiyor. Kartal büyük ihtimalle zorlu 90 dakikaya Volkan-Gökhan, Bekir, Kadlec, Caner- M.Topal, Meireles, Emre-Kuyt, Sow, Alper’den kurulu on birle çıkması bekleniyor.

        SAMANDIRA'YA GİRİŞ YASAK

        Beşiktaş derbisinin yaklaşmasıyla birlikte başkan Aziz Yıldırım’ın isteğiyle Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde kelimenin tam anlamıyla sıkıyönetim ilan edildi. Tesislerde teknik heyetinden futbolculara ve çalışanlara kadar herkese bir dizi yasaklar getirildi. Beşiktaş derbisine kadar aileler dahil zorunlu haller dışında yabancıların tesislere girmesine yasak konuldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ