Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Galatasaray, Kasımpaşa, Hasan Hilmi Öksüz açıklamalar, Galatasaray Kasımpaşa maçı, Spor Toto Süper Lig 8. hafta, - Kasımpaşa Haberleri

        Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, yaptığı açıklamada, yarın Galatasaray ile çok zevkli bir maç oynayacaklarını ve iyi futbolu sahaya yansıtarak 3 puan almak istediklerini dile getirdi.

        Galatasaray'ın Avrupa'da ve ligde kötü sonuçlar aldığına dikkati çeken Öksüz, "Öncelikle, çok zevkli bir maç bekliyorum. Galatasaray'ın bugünkü formsuzluğu, yönetimde yaşanmış olan sıkıntılar bir yana bırakırsak, çok kuvvetli bir takımla oynayacağız. Sonuçta Galatasaray, Galatasaray'dır. Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birisi. Biz de son haftalarda ligde iyi oynuyoruz. Galatasaray deplasmanına 3 puan almak için gideceğiz" diye konuştu.

        "GALATASARAY KOLAY KOLAY TOPARLANAMAYACAK"

        Sarı-kırmızılı takımın kendileriyle oynayacağı maçı çıkış olarak gördüğünü vurgulayan Öksüz, "Orada kazanır mıyız, bilemem ama amacımız bu. Bunu başarırız veya başaramayız, bu ayrı bir konu. Biz oraya 3 puanın yanı sıra iyi futbol oynamak için gideceğiz. Galatasaray da kendisini toparlamak isteyecektir. Bu da bizim maça denk geldi. Galatasaray toparlanmak için bizim maçı bekliyor ama kolay kolay toparlanacaklarını düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

        Ligde 7 haftada lider Beşiktaş'ın sadece 14 puan alabildiğini hatırlatan Öksüz, Kasımpaşa'nın 12 puanla iyi bir noktada olduğunu belirtti.

        TUZLASPOR MAÇI HAKKINDA

        Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Tuzlaspor'a 3-1 yenilerek elendikleri maça da değinen Öksüz, karşılaşmanın oynandığı sahanın durumunu eleştirdi.

        Tuzla Belediye Sahası'nın Spor Toto Süper Lig maçlarının oynandığı saha boyutlarından küçük olduğunu iddia eden Öksüz, Tuzlaspor'un hak ettiği bir galibiyet aldığını kaydetti. Öksüz, sözlerini şöyle tamamladı:

        "Sahanın ölçüleri çok küçüktü. Maç öncesi sahadaki takım kadrosuna da bakınca, yenileceğimizi hissettim. Sahanın ölçülerinin standart dışında olması büyük takımlar için dezavantaj. Hoş olmayan bir yenilgi aldık. Kupada sistem çok önemli değil ama TFF stat kriterlerine önem vermeli. Fenerbahçe, Galatasaray gibi takımlarda 3. Lig ekipleriyle eşleştiğinde, doğal olarak bu sahalarda milyon avroluk oyuncularını oynatamıyorlar. TFF, alt liglerdeki sahaları düzeltmezse Süper Lig takımları Türkiye Kupası'na as oyuncularıyla çıkmaz. Statlar standart hale getirildiği zaman, kupanın heyecanı ve ciddiyeti artabilir."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ