Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray antrenman, Semih Kaya sakatlık, Aurelien Chedjou sakatlık, felipe melo'nun sakatlığı, mesut yılmaz florya'da - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 31 Ekim Cuma günü oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdü.

        Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde günün ikinci antrenmanına sarı-kırmızılı futbolcuların taktik çalışması yaptıkları belirtildi. Antrenmanın taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdiği ifade edildi.

        Sağlık heyetinin gözetiminde özel bir çalışma yapan Aurelien Chedjou ve Semih Kaya'nın taktik çalışmasında yer aldıkları kaydedildi. Felipe Melo'nun ise tedavisinin ardından sahada sağlık heyetinin gözetiminde çalıştığı bildirildi.

        Sarı-kırmızılı takım, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

        MESUT YILMAZ'DAN ZİYARET

        Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne bir ziyarette bulundu.

        Galatasaray Divan Kurulu üyeliği de bulunan Yılmaz'ın, sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Cesare Prandelli ile sohbet ederek, oyunculara başarılar dilediği kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ