Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig fenerbahçe haber, galatasaray haber, beşiktaş haber - Futbol Haberleri
        1

        "GİDİYORUM"
        "Fenerbahçe'de kalmam imkansız hale geldi" diyen Portekizli futbolcu Stoke City, A.Villa, Everton ve Al-Jazira takımlarıyla pazarlık yapıyor. Al- Jazira'nın Alves'e yıllık 3 milyon euro'luk bir teklifte bulunduğu öğrenilirken, "Bonservisini al öyle gel" şartı koştuğu öğrenildi. 33 yaşındaki futbolcunun, Arap ekibinden gelen bu teklifi beklemeye aldığı bildirilirken, asıl hedefinin ise Ada takımları olduğu kaydedildi. (Fotomaç)

        2

        BOCCHETTİ'DEN İYİ HABER
        Bruno Alves'in yerine Spartak Moskova'da forma giyen İtalyan stoper Salvatore Bocchetti'yi istediği iddia edilen F.Bahçe'ye müjde geldi. Napoli Today, Napoli'nin birkaç kez Spartak ile Bocchetti'nin transferi için görüşüldüğünü ama anlaşma sağlanamadığını yazdı. 28 yaşındaki sol stoperin devre arasında F.Bahçe'de forma giymesinin önüne Napoli'nin çıkmayacağını iddia etti. (Fotospor)

        3

        STOCH'A SERVET
        Fenerbahçe'nin Al Ain takımına kiraladığı Stoch'a teklif üstüne teklif geliyor. Al Ain'in bonservisi için sarı-lacivertlilere peşin 5 milyon Euro teklif ettiği Slovak yıldızın peşinde Spartak Moskova'nın olduğu, Rusların oyuncu için 11 milyon Euro'luk bir bütçe hazırladığı iddia edildi. (Fotomaç)

        4

        "G.SARAY'DAN AYRIL"
        Türkiye'de forma giyen Bosingwa, Meireles, Alves ve Bruma, Portekiz Milli Takımı hocası İlidio Vale ile buluştu. Buluşmada Galatasaraylı Bruma'nın şans bulamamaktan yakındığı öğrenildi. F.Bahçe'nin Portekizli oyuncusu Meireles'in, "Daha gençsin. Galatasaray'da işler karışık. Bence hemen başka bir takıma git. Yoksa kaybolup gidecek, futbolu unutacaksın" dediği iddia edildi. (Fotomaç)

        5

        ÖMER'E 3 DEV TALİP
        Bayer Leverkusen'de forma giyen A Milli futbolcu Ömer Toprak'ın transferi için Manchester United, Liverpool ve Tottenham yarışıyor. Daily Star'a göre 3 takım da Leverkusen'in geçen hafta Şampiyonlar Ligi'nde Zenit St. Petersburg'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmaya gözlemci gönderdi. Ömer'in bonservis bedelinin 12 milyon pound olduğu bildirilen haberde, başarılı futbolcunun İngiltere'de oynamaya sıcak baktığı vurgulandı. (Sporx)

        6

        HASAN ŞAŞ BOMBASI
        İtalyan La Gazzetta Dello Sport gazetesi, Abdurrahim Albayrak'ın Türk Milli Takımının ve G.Saray'ın eski yıldızı Hasan Şaş'ı mentör olarak Prandelli'nin ekibine dahil edeceğini yazdı. İtalyan Gazete, Sabri konusunda sözünü geçiremeyen Prandelli'nin, Hasan Şaş'a kesin olarak karşı çıktığını böyle bir değişiklikte görevi bırakabileceğini iddia etti. (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ