Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Andre Ayew, Marsilya, Fenerbahçe, Galatasaray, Fenerbahçe Galatasaray transfer kapışması, Fenerbahçe Andre Ayew, Galatasaray Andre Ayew, Fenerbahçe transfer haberleri, Galatasaray transfer haberleri, - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR.COM - Dış Haber / Muhammet ATMAR

        Fransız basınında çıkan haberlere göre, Marsilya'yla olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Andre Ayew için Fenerbahçe ve Galatasaray devrede.

        Fransa'nın ünlü spor sitesi football.fr'de yer alan habere göre; Marsilya, sezon sonunda serbest kalacak olan Ganalı oyuncuyla yollarını devre arasında ayırarak az da olsa bonservis bedeli kazanmayı planlıyor.

        Hem orta sahada hem de sol açıkta oynayabilen 25 yaşındaki Ganalı yıldız için Milan, Liverpool, Napoli, West Ham United gibi birçok İtalyan ve İngiliz kulübünün devrede olduğu, bunun yanısıra Türkiye'den de iki ezeli rakibin, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da bu oyuncu için transfer yarışına girdiği iddia edildi.

        Altyapısından yetiştiği Marsilya formasını 6 sezondur A takım düzeyinde terleten Andre Ayew, oynadığı 188 maçta 51 gol atarken 22 de asist yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ