Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Olcay Şahan'ın sakatlığı, Olcay Şahan Beşiktaş, Olcay Şahan Fenerbahçe maçında oynayacak mı - Beşiktaş Haberleri

        BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Karanlık, Sosa'nn topla çalışmalara başladığını belirterek, "Sabah yaptığımız kontrollerin ardından Jose Sosa'nın topla çalışmasına karar verdik ve bugün topla çalışmalara başladı. Taraftarlarımızdan çok soru geliyor, 'Sosa ne zaman oynayacak?' şeklinde. Sosa konusunda acele etmeden, önümüzdeki günlerde futbolcumuzu takıma geri vermeyi planlıyoruz" diye konuştu.

        Ertuğrul Karanlık, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında dün oynanan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında aldığı darbenin ardından oyuna devam edemeyen Olcay Şahan'ın önemli bir sorunu bulunmadığını aktararak, şunları kaydetti:

        "Yapılan ilk kontrollerde ciddi bir problemle karşılaşmadık. Sonra 15-20 dakika oynadı ve çıkmak istedi. Oyundan çıktıktan sonra durumunu kontrol ettik ve herhangi bir tehlike olmadığını gördük. Sadece kulağının zarında hafif bir kanama vardı. Maçın ardından yaptığımız incelemelerde de baş ağrısı veya dönmesi gibi bir problemle karşılaşmadık. Şu an futbolcumuz kontrol amaçlı hastanede ve testlerden geçtikten sonra son durumunu kamuoyu ile paylaşırız ancak şunu söyleyebilirim; durumu gayet iyi ve herhangi bir problemi bulunmuyor."

        Serdar Kurutuluş'un durumundan oldukça memnun olduğunu vurgulayan Karanlık, deneyimli oyuncunun sıkıntısız bir şekilde topla çalışmalarına devam ettiğini aktardı.

        DERBİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

        Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 2 Kasım Pazar günü sahasında yapacağı Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına başladı.

        BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic gerçekleştirilen antrenmanda dünkü Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında oynayan futbolcular yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından istasyon koşuları üzerinde durdu. Daha sonra duran top ve şut çalışması yapan siyah-beyazlı oyuncular, yarım sahada çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

        Tedavi sonrası bireysel çalışan Serdar Kurtuluş ve Jose Sosa ile Kayseri Erciyesspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Olcay Şahan antrenmana katılmadı. Sakatlığı geçen Mustafa Pektemek ise takımla çalıştı. Beşiktaş, yarını izinli geçirdikten sonra Fenerbahçe derbisi hazırlıklarına 30 Ekim Perşembe günü yapacağı antrenmanla devam edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ