Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'da Zeki Yavru ile Halilhodzic’in 8 yıl önce çekilen fotoğrafı ortaya çıktı - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor’da 4-4’lük G.Antep beraberliğinden sonra fatura, Zeki Yavru ve Mustafa Yumlu’ya kesildi. Resmi siteden yapılan açıklamada; uzun süren sakatlığın ardından formasına kavuşan Mustafa ile performansı eleştirilen Zeki’nin süresiz olarak kadro dışı bırakıldığı ifade edildi.

        KADERE BAK

        Trabzon’un içinden yetişen isimlerden biri Zeki Yavru... Ancak yaşananlardan sonra formasından uzak kalacak gibi görünüyor. 8 yıl önce Halilhodzic’in Fırtına’yı çalıştırdığı dönemde Zeki’nin top toplayıcı olarak çekilen bu fotoğrafı da “Kadere bak” dedirtiyor. Trabzon’a gönülden bağlı olduğunu belirten Zeki, o anı ise şöyle anlattı: “Çekilen o fotoğrafta sahada iki top vardı. Ben de onun uyarısını yapıyordum. Çok güzel bir kare.”

        ‘BU TAKIMIN 2. KAPTANI BENİM’

        Mustafa ve Zeki’nin kadro dışı kalmasıyla ilgili ilginç iddialar ortaya atıldı. Bunlardan ilki; Mustafa Yumlu ile ilgiliydi. Başarılı stoperin kaptanlık konusunda Halilhodzic’le tartıştığı, “Takımın Onur’dan sonraki kaptanı benim” dediği belirtildi. Halilhodzic’in ise “Teknik direktör de benim. Yeni kaptan Bosingwa’dır” sözleriyle Mustafa’nın ipini çektiği ifade edildi.

        ZEKİ-BELKALEM KAPIŞMASI

        Karabük maçında Zeki ayakkabısını bağlarken, Fırtına kalesinde golü görmüştü. Maçın devre arasında da gündem bu konuydu. Belkalem ve Zeki’nin soyunma odasında pozisyon yüzünden yüksek sesle tartıştığı, Mustafa’nın ise araya girip Zeki’ye sahip çıktığı iddia edildi. Kadro dışı kararında bu tartışmanın da etkili olduğu öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ