Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Sivasspor, Roberto Carlos, Sivasspor Roberto Carlos, - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Ligin 7'inci haftasında kendi evinde oynadığı Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup olan Sivasspor, 1 günlük iznin ardından deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına başladı. Roberto Carlos nezaretinde kulüp tesislerinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışmasıyla başladı.

        Kırmızı beyazlılar daha sonra açma-germe hareketleri yaparak pas çalıştı. Çaykur Rizespor maçında forma giyen futbolcular bu çalışma ile antrenmanı tamamlarken diğer oyuncular ise yarı sahada çift kale maç yaptı. Sakatlıkları bulunan John Utaka ve Batuhan Karadeniz antrenmana katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Kadir Bekmezci ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

        "ŞEYTANIN BACAĞINI KIRACAĞIZ"

        Antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Roberto Carlos, takımın kötü gidişatı ile ilgili soru yöneltilmesi üzerine şunları söyledi: "Çalışmalarımız aslında iyi gidiyor. Zaten oynadığımız bütün maçlardaki istatistiklere bakarsanız her maçta üstün görünüyoruz. Ama kaleye karşı bir şansızlık yaşıyoruz. Bu şanssızlıktan ötürü böyle sonuçlar oluyor. İstatistiklerde üstünüz ama istatistikler her zaman her şey değil. Birazcık defansif anlamda konsantrasyon eksikliklerimizde yaşanabiliyor. Bu yüzden kötü sonuçlar aldık."

        Carlos, Sivasspor'un kötü gidişatı nedeniyle taraftarın tedirginlik yaşadığının ifade edilmesi üzerine, "Oyuncu arkadaşlarımızın çabaları gerçekten bir çok şeye değer. Şansızlığımızı kıracağız ve bunu düzelteceğiz" diye konuştu.

        "DOĞRU ZAMANDA GALİBİYET GELECEK"

        Carlos, bu hafta oynayacakları Bursaspor maçıyla ilgili de, "İyi bir takıma karşı oynayacağız. İyi oyuncular olan, iyi kadrosu olan, iyi hocası olan bir takıma karşı deplasmanda oynayacağız. Ama gerçek oyuncu kimliği, oyuncu sorumluluğu bu tip bu tip maçlarda ortaya çıkar" dedi. Carlos, Çaykur Rizespor maçı öncesinde 3 maçta 9 puan hedeflediklerinin hatırlatılması üzerine şunları söyledi: "Hedefimizde değişen bir şey yok. Hedefimiz iyi oynamak. Zaten iyi oynamıyor olsaydık, bende oyuncularıma karşı farklı tepkiler alabilirdim. Farklı konuşmalar yapabilirdim. Ama onların şu anda ortaya koydukları oyundan dolayı söylenecek bir şey yok. Ama doğru zamanda galibiyet gelecektir."

        Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanı Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile Kulüp Asbaşkanı Faruk Taşseten de izledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ