Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Giresunspor Giresunspor'da teknik direktör Mehmet Birinci ile yollar ayrıldı - Futbol Haberleri

        PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, teknik direktör Mehmet Birinci ile karşılıklı olarak yolları ayırma kararı aldıklarını söyledi.

        Bozbağ, dün oynanan ve 2-1 kaybedilen Albimo Alanyaspor karşılaşması sonrası yönetim kurulunun bugün acil olarak toplandığını söyledi.

        Toplantıda ligde alınan kötü sonuçların masaya yatırıldığını kaydeden Bozbağ, "Toplantıda teknik direktörümüz Mehmet Birinci de yer aldı. Kendisiyle yaptığımız görüşme sonucunda karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kendisine Giresunspor'a sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

        Bozbağ, yeni teknik direktörün belirlenmesi için yönetim kurulu olarak çalışmalara başladıklarını aktararak, "Belirleyeceğimiz isimlerle görüşmelere hemen başlayacağız. En kısa zamanda da Giresunspor'a daha fazla fayda ve yarar sağlayacak bir isimle anlaşmak istiyoruz" diye konuştu.

        Teknik direktör Mehmet Birinci ise yaptığı açıklamada, görevde bulunduğu süreçte kendisine destek sağlayan herkese teşekkür ederek, "Yönetim kurulu ile görüşerek yollarımızın ayrılmasının daha uygun olacağında karar kıldık. Giresunspor'un geleceği için böyle bir karar aldık. Umarım hayırlı olur. Giresun benim ikinci evim. Her zaman kalbim ve gönlüm Giresunspor'dan yana. Bundan sonraki süreçte Giresunspor'a başarılar diliyorum" dedi.

        Öte yandan yardımcı antrenör Suat Tekelioğlu'nun da sözleşmesinin feshedildiği, takımın 2 Kasım Pazar günü deplasmanda Boluspor ile oynanacak karşılaşmaya yeni teknik direktör belirleninceye kadar kaleci antrenörü İsmail Güney nezaretinde hazırlanacağı bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ