Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım tribünde, aziz yıldırım yerinde duramadı, aziz yıldırım şükrü saracoğlu stadı'nda - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Başkan Aziz Yıldırım için dün akşamki 90 dakika bitmek bilmedi... TFF'nin daha önce verdiği ceza dolmadan geçen sezonun 33. haftasındaki Karabük maçında tribüne giren, bu nedenle de 60 gün hak mahrumiyeti cezası alan Yıldırım, sezonun 7. haftasındaki Gençlerbirliği karşılaşmasında tribündeki yerini alabildi. Ancak başkan, 90 dakika çok fazla heyecanlıydı. Kelimenin tam anlamıyla hop oturuo hop kalka Yıldırım, 76. dakikadaki Moussa Sow'un kaçırdığı golde saçını başını yoldu. Gençlerbirliği'nin beraberlik golü sonrasında ise uğur olsun diye tribündeki yerinden kalkıp içeriye geçti ve maçı oradan izledi. Kısacası başkan Aziz Yıldırım için dünkü 90 dakika bir ömür gibi geçti.

        'BEYLER FENERBAHÇE GİBİ OYNAYIN'

        Maçın ilk 45 dakikasında Fenerbahçe sahada yok gibiydi. Karşılaşmanın devre arasında başkan Yıldırım, soluğu soyunma odasında aldı ve futbolculara kısa ama sert ifadeler kullandı. Sahadan 3 puanla ayrılmaları gerektiğini oyunculara hatırlatan başkan Yıldırım, "Beyler çıkın Fenerbahçe gibi oynayın. Bu sezon çok önemli. Kendi sahamızda puan kaybetme şansımız yok" diye çıkıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ