Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Slaven Bilic'in açıklamaları, Beşiktaş Partizan maçı sonrası açıklamalar, Slaven Bilic'in konuşması - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        Beşiktaş'ta işler yolunda. Hem Spor Toto Süper Lig'de hem de UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı bir şekilde yoluna devam eden Siyah-Beyazlı ekipte tek korku; takımın 'havaya' girmesi... Başkan Fikret Orman da yönetim de bu olasılığa karşı sık sık uyarılarda bulunuyor. Teknik kadronun bakış açısı da farklı değil. 4-0'lık Partizan zaferi sonrası "Bir an durursak her şey elimizden kayıp gider" diyen teknik direktör Slaven Bilic, futbol şube başkanı Ahmet Nur Çebi ve A takım sorumlusu Mete Vardar ile yaptığı sohbette ise Sezar'ın hakkını Sezar'a verdi.

        KAYIP İSTEMİYORUM

        Hırvat çalıştırıcı, takımın geldiği noktayı değerlendirirken, "Takımın havaya girmesini istemiyorum ama mütevazı da olmayacağım. Bu takım özgüyü hak ediyor. Ligin en iyi futbol oynayan takımıyız. Bunu herkes görüyor. Şİmdi önümüzde Erciyes maçı var. Fenerbahçe derbisi öncesi kayıpsız devam etmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ