Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Real Madrid-Barcelona maçı, Real Madrid-Barcelona canlı takip, Real Madrid-Barcelona canlı izle, Real Madrid-Barcelona canlşı anlatım - Futbol Haberleri

        Dünyanın tartışmasız en büyük derbilerinin başında gelen Real Madrid - Barcelona derbisi, Santiago Bernabue Stadı'nda oynandı. Karşılaşmayı ev sahibi takım 3-1 kazandı.

        Dakikalar 4'ü gösterdiğinde Santiago Bernabeu'da soğuk duş etkisi yaratan Neymar'ın golü geldi: 0-1. Ancak Real Madrid rakip kaleyi ablukaya aldı. 11. dakikada Benzema'nın şutunda top direkten döndü. Fransız yıldız bir kez daha vurdu top yine direkte patladı.

        35. dakikada Barça'da, Pique ceza sahası içinde eliyle oynayınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Ronaldo skora eşitlik getirdi: 1-1. Dakikalar 51'i gösterdiğinde bir diğer Portekizli Pepe sahneye çıktı ve takımını 2-1 öne geçirdi.

        61. dakikada ise 2 topu direkten dönen Benzema attığı golle maçın skorunu belirledi: 3-1. Bu maçtan önce Barcelona ligde oynadığı karşılaşmalarda kalesinde gol görmemişti.

        Real Madrid bu galibiyetle puanını 21 yaparak 2. sıraya yükselirken lider Barcelona ise 22 puanla zirvede yer aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ