Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Şota'dan taraftarlara teşekkür, şota arveladze basın toplantısı - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor'u 2-0 mağlup eden Kasımpaşa'nın teknik direktörü Shota Arveladze, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

        Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Arveladze, kendilerini destekleyen taraftarlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında, şu ifadeleri kullandı:

        "Zor bir maçtı. Biraz defansif geçti. Konyaspor kontrollü oynadı. Maçın böyle geçeceğini bekliyordum. Özel bir dakikada gol atarak devreyi önde kapattık. İkinci devre net 4 pozisyon harcadık. Bunları atarak daha rahat bir maç oynayabilirdik. Doğru hamleler de yaptık. Gol yemeden önemli bir 3 puan aldık."

        BAKKAL: "DAHA YÜREKLİ OLMALIYIZ"

        Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise kötü oynadıkları bir maçı kaybettiklerini dile getirdi.

        Bakkal, daha yürekli ve cesaretli bir oyun ortaya koymaları gerektiğini vurgulayarak, "İlk devre dengeli oyun vardı. Orta sahayı kalabalık tuttuk. Anlamsız geri paslardan dolayı kendi hatalarımızdan golü yedik. İçeriye biraz moralsiz gittik. Cılız da olsa ataklarımız vardı. Sonra ikinci golü yedik ve maçı kaybettik. Daha iyi, özverili ve yürekli oynamamız lazım. Çabuk toparlanmamız gerekiyor. Daha öz güvenli ve iyi bir Konyaspor'un ortaya çıkması lazım" şeklinde konuştu.

        İkinci bölgede iyi oynayamadıklarını aktaran Bakkal, gelecek hafta çıkacakları Kardemir Karabükspor maçına final gözüyle baktıklarını anlatarak, "Ligde ilk 7 hafta itibarıyla kesinlikle istediğimiz yerde değiliz. En az 10 puanımız olmalıydı. Özellikle sakatlıklar da bunda etkili oldu. Kaliteli bir kadromuz var. Haftaya mutlaka kazanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ