Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Rio Ferdinand, Rio Ferdinand açıklamalar, Manchester United, Queens Park Rangers - Futbol Haberleri

        HTSPOR.COM / Ahmet EMANET

        Manchester United'da oynadığı dönemde 6 kez Premiere Lig şampiyonluğu yaşıyan Queens Park Rangers'ın yıldızı Rio Ferdinand, sezon sonu futbolu bırakacağını açıkladı.

        Belli bir noktadan sonra her gün antrenman yapmanın ve futbol oynamanın vücudunu yorduğunu söyleyen ünlü futbolcu, sözlerine şöyle devam etti: "Yıllardır futbolun içindeyim ve bu işi yapmaktan keyif alıyorum. Futbolculuk hayatımı sonlandırdıktan sonra yine futbolun içinde kalacağım."

        2014 Dünya Kupası'nda BBC için maç analizi yapan Ferdinand, yorumculuğun hoşuna gittiğini söyledi. Teknik direktörlüğü de gözüne kestiren yıldız futbolcu, son olarak emekli olmaktan korkmadığını hatta sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

        Ferdinand, 12 yıl boyunca giydiği Manchester United formasıyla 266 maça çıkmış 6 da gol atmıştı.Yıldız futbolcu ayrıca uzun bir süre kaptanlığını da yaptığı İngiliz milli takım formasıyla 81 maça çıkmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ