Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Lucescu, Shaktar, Romanya Milli Takımı,Transfer,Lucescu Transfer teklifi, Sergei Palkin - Futbol Haberleri

        Ülkemizde de adı sürekli anılan Ukrayna'nın Shatkar Donetsk takımının Rumen teknik adamı Mircea Lucescu'nun Romanya Milli Takımından aldığı teklifi reddetmesi hakkında Shaktar takımının genel direktörü Sergei Palkin bir açıklama yaptı.

        Sergei Palkin yaptığı açıklamada Romen teknik adamın iki takım birden çalıştırmasının Shaktar olarak kabul etmediklerini belirtirken devamında "Biz Shaktar olarak Romanya Futbol Federasyonu Başkanı Razvan Burleanu ile bir toplantı düzenledik ve bu toplantıda Lucescu'nun 2 takımı birden çalıştırmasının olanaksız olduğunu kendilerine belirttik" dedi. 69 yaşındaki Romen Teknik Direktörün Ukrayna'da ki geleceği hakkında da konuşan Sergei Palkin "Lucescu'nun ,Shaktar ile bu sezon sonuna kadar sözleşmesi var. Onu bırakmayı düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı.

        2004 yılından beri Ukrayna'da Shaktar'da başarılı bir dönem geçiren Lucescu, Romanya Milli Takımı antrenörü Victor Piturca'nın Suudi Arabistan takımlarından Al Ittihad ile anlaşmasından sonra Romanya Federasyonu tarafından Milli Takımı çalıştırması için en çok istenen adam olmuştu. Ama Shaktar Donetsk genel direktörü Sergei Palkin'in yaptığı bu açıklama ile Lucescu ile uzun yıllar daha çalışmak istediklerini belirtmiş oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ