Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Alp Yalman Galatasaray, Alp Yalman başkanlık adayı, Prandelli Alp Yalman - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde dün gece aldığı 4-0’lık Borussia Dortmund yenilgisinin ardından Prandelli’nin yaptığı “Beni buraya gelme nedenim 4. yıldız. Hedefimiz lig olunca gelişerek şampiyonluğa doğru yol almamız gerekiyor” sözlerini “talihsiz” olaraka niteleyen Alp Yalman önemli açıklamalar yaptı.

        “Prandelli’nin sadece şampiyonluk için getirildiğini” sanmıyorum diyen Yalman, “Prandelli’nin bu açıklamaları talihsiz oldu. Galatasaray yarıştığı her yerde zirveyi hedefler” dedi.

        "KARARIMI VERDİM"

        Alp Yalman, başkan olmanız halinde Prandelli ile devam edecek misiniz sorusuna “Ben Prandelli ile ilgili kararımı verdim. Bunun kendisiyle görüştükten sonra ileteceğim” diye yanıt verdi.

        "YAPILAN TRANSFERLERİ DE SORACAĞIZ"

        Galatasaray’ın şişmiş bir oyuncu kadrosunu olduğunu ifade eden Yalman, maçı izlerken bu ‘şu oyuncu neden alınmış’ dediğiniz oyuncular oldu mu sorusuna, “Yapılan transferleri de neden alındı diye hocaya soracağız” şeklinde yanıt verdi.

        "SNEIJDER İLE İLGİLİ BİR KARAR YOK"

        Alp Yalman, Sneijder ile sözleşmeyi uzatıp uzatmayacakları konusundaysa “Bu konuda verilmiş bir söz ve karar yok. Buna oyuncuyla yapılmış sözleşmeyi gördükten sonra karar vereceğiz” diye konuştu. Alp Yalman ayrıca göreve gelmeleri halinde hiçbir şubede küçülme yapmayacaklarını da sözlerine ekledi.

        (Radyospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ