Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Borussia Dortmund, Galatasaray-Borussia Dortmund maçı, Hasan Şaş açıklamalar, Hasan Şaş yorumları, Galatasaray Hasan Şaş - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki üçüncü maçında Alman ekibi Borussia Dortmund'u ağırlarken ilk yarıyı 3-0 geride kapatmasının ardından sarı-kırmızılı takımın eski antrenör ve futbolcusu Hasan Şaş devre arasında değerlendirmelerde bulundu.

        NTV Spor'a konuşan Hasan, "Gerçekten üzüldüm. Galatasaray, Dortmund kalibresinde bir takım olmayabilir. Ama kendi sahasında bu kadar ezilmez ki? Ne konuştuysak o çıktı. Bu kadar ezik oynanmaz ki. Elle tutulur ve konuşacak hiçbir şey yok. Bir sürü yanlış var. Hamit bu maça uygun değil. Tarık'ın canı çıktı. Yardım eden de yok." sözlerini kullandı.

        Deneyimli çalıştırıcı ayrıca, "Maçtan önce kadro yapılırken karşıdaki takım da yazılır. Borussia Dortmund gibi hızlı bir takım var. Galatasaray'daki hiçbir oyuncunun fizik gücü ve enerji dağılımı olmuyor. Açık kapatmaya çalışıyorlar. Sahada yanlış koşular var ve top onların ayağına geçince kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar" dedi.

        Galatasaray'ın eski antrenörü Hasan Şaş, Borussia Dortmund hezimetinin faturasını teknik direktör Cesare Prandelli'ye çıkarırken, maç sonu yorumlarında ağır ifadeler kullandı.

        Prandelli'nin hala Galatasaray'ın nasıl oynaması gerektiğini bilmediğini ifade eden Şaş, şunları söyledi:

        - Prandelli Galatasaray'ın nasıl oynaması gerektiğini bilmiyor. 3'lü orta saha ile bu iş olmaz. Daha önce Hagi ve Rijkaard böyle oynadı, farklı yenilgiler aldılar.

        "LUCESCU GİBİ 4-5-1 OYNATABİLİRSİN"

        - Galatasaray'da seçimler yanlış yapıldı. Agresiflikten uzak oyuncular var. Bir takımda agresif olmayan oyuncular olabilir, ama orta sahayı öyle bir kalabalık dizersiniz ki, haddini bilerek oynamış olursunuz. Mesela Lucescu gibi 4-5-1 oynatabilirsiniz.

        - Böyle oynamaya devam edersek, bundan sonraki Arsenal ve Dortmund maçlarında da 4 yeriz. Prandelli'nin bu inadından vazgeçmesi lazım.

        "6-1'LİK REAL MADRİD MAÇINDA BİLE DAHA İYİYDİ"

        - Galatasaray'ın Avrupa'da oynadığı en kötü maçlarından biriydi bu. 6-1'lik Real Madrid maçında bile daha iyiydi. O maçta Galatasaray'ın iyi oynadığı bir 30 dakika vardı.

        "HALI SAHADA BİLE BU KADAR RAHAT OLAMAZ"

        - Borussia Dortmund halı sahada oynasa bu kadar pas yapamaz, bu kadar rahat pozisyona giremez. Rölantiye aldı. Hafta sonundaki maçı düşündü. İnanın 6 gol gereken bir maç olsa 6 atarlardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ