Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Prandelli, Borussia Dortmund karşısında alınan farklı yenilgi sonrası Süper Lig'e ağırlık verdiği itirafında bulundu - Futbol Haberleri

        İtalyan çalıştırıcı, sakat oyuncularını Süper Lig için riske atmadığını ve Şampiyonlar Ligi'ni bir anlamda ikinci plana ittiğini belirtti.

        Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Borussia Dortmund karşısında alınan farklı yenilgi sonrası Süper Lig'e ağırlık verdiği itirafında bulundu.

        Sakat oyuncularını Süper Lig için riske atmadığını ve Şampiyonlar Ligi'ni bir anlamda ikinci plana ittiğini belirten İtalyan teknik adam, "Güçlü bir takıma karşı oynadığımızı söylemiz gerekiyor. Komple bir takım. Yıllardır Avrupa'da ilerliyorlar. Bizim gelişmemiz gerekiyor. Hedefimiz her zaman lig bildiğiniz gibi... Dışarıda kalan futbolcular her zaman daha iyi kabul edilir. Halbuki hepsinin bir sebebi vardı. Bruma milli takımdan hafif sakatlıkla dönmüştü. Olcan'sa Fenerbahçe karşısında dişlerini sıkarak oynamıştı. Hafif sakattı. Burada dinlendirdim. Ayrıca Olcan'ı lige bırakmak istedim. Lig için önemli bir oyuncu. Adım adım ilerlememiz gereken bir süreç bu. Beni buraya getirmelerinin sebebi 4. yıldız. Şu anda ikinciyiz ligde. Şampiyonluğa doğru yönelmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ