Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Liverpool-Real Madrid, şampiyonlar ligi maçları özetleri, Leverkusen-Zenit, Atletico Madrid-Malmö, Anderlecht-Arsenal - Futbol Haberleri
        DEVLER LİGİ HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNANAN TÜM MAÇLARIN DETAYLARI HTSPOR ARENA'DA...

        ŞampiyonlarLigi B Grubu maçında Liverpool ile Real Madrid, Anfield Road'ta karşılaştı. Karşılaşmayı konuk Real Madrid 3-0 kazandı. İspanyol ekibine galibiyeti getiren golleri; 23. dakikada Ronaldo ile 30 ve 41. dakikalarda Karim Benzema getirdi.

        Bu skorun ardından Real Madrid puanını 9 yaparak gruptaki liderliğini sürdürdü. Liverpool, 2005'te İstanbul'daki finalden bu yana ilk kez bir Şampiyonlar Ligi maçının ilk yarısında üç gol yedi.

        DÜĞÜMÜ ARDA ÇÖZDÜ

        Şampiyonlar Ligi A Grubu maçında temsilcimiz Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid sahasında Malmö'yü 5-0 mağlup etti. İspanyol ekibi ilk 45 dakikada Malmö savunmasını aşamadı. Ancak ikinci yarıda 48. dakikada Arda Turan'ın asistinde Koke perdeyi açan isim oldu. 61. dakikada Koke'nin asistinde Mandzukic farkı ikiye çıkardı. 63. dakikada Koke bir asistte Griezmann'a yaptı: 3-0. Koke durmak bilmedi. Bir asistte Godin'e yaptı: 4-0. 90. dakikada son dözü Cerci söyledi: 5-0. Atletico Madrid böylece 3 puanı 5 golle almış oldu.

        KOMŞU'DA JUVE'YE ŞOK!

        A Grubu'nun bir diğer karşılaşmasında ise Olympiakos sahasında İtalyan ekibi Juventus'u 1-0 mağlup etti. Yunan temsilcisine galibiyeti getiren golü 36. dakikada Kasami kaydetti. Bu skorun ardından Olympiakos grupta ikinci sıraya yerleşti.

        RAZGRAD 3 PUANA 90'DA KOŞTU

        Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda turnuvanın sürpriz ekiplerinden Ludogorets Razgrad sahasında Basel'i 1-0 mağlup etti. Konuk ekipte 18. dakikada Serey Die kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bulgar temsilcisine galibiyeti getiren golü 90. dakikada Minev kaydetti.

        HAKAN ASİSTLERE DEVAM EDİYORDevler Ligi C Grubu maçında temsilcilerimiz Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Bayer Leverkusen sahasında Zenit'i 2-0 mağlup etti. Alman ekibine galibiyeti getiren golleri 58. dakikada Donati ile 63. dakikada Hakan'ın asistinde Papadopoulos kaydetti. Leverkusen'de 79. dakikada Borges ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

        MONACO'DA SESSİZ GECE

        Şampiyonlar Ligi C Grubu maçında Monaco, II. Louis Stadı'nda Portekiz temsilcisi Benfica ile karşılaştı. Konuk ekipte Lisandro Lopez'in 26. ve 76. dakikalarda sarı kart görerek oyun dışında kaldığı karşılaşmada iki ekipte gol yollarında başarılı olamayınca takımlar sahada birer puanla ayrıldılar.

        ARSENAL, 89 VE 90'DA SEVİNDİ

        Temsilcimiz Galatasaray ile D Grubu'nda yer alan Anderlecht ile Arsenal'in karşılaşmasını konuk İngiliz ekibi 2-1 kazandı. Anderlecht'in 72. dakikada Najar ile öne geçtiği karşılaşmada Arsenal, 89. dakikada Gibbs ve 90. dakikada Podolski'nin attığı gollerle sahadan 3 puanla ayrıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ