Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Gaziantep FK_old Gaziantepspor,Okan Buruk,Trabzonspor,Gaziantepspor Okan Buruk, Okan Buruk Trabzonspor, Gökhan Süzen - Futbol Haberleri

        Kardemir Karabükspor karşında aldıkları 3 puanın kendileri için motivasyon sağladığını dile getiren Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Trabzonspor karşısında alacakları 3 puan ile çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

        Gaziantepspor, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 7. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde Celal Doğan Tesisleri'nde yapılan antrenman ısınma koşusu ve açma-germe egzersizleri ile başladı. Antrenmanın ana bölümünde teknik ve taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirildi. Deplasmanda çok önemli bir rakibe karşı mücadele vereceklerini belirten Okan Buruk, "Uzun haftalardır kazanamayan, geçen hafta bir maç kazanmış ve motive olmuş bir takıma karşı oynayacağız. Geçen hafta Karabük karşısında aldığımız galibiyet bizi hem moral, hem de sıralama olarak çok iyi yerlere getirdi. Çıkışımızın sürmesini istiyoruz. Bu dönemi iyi geçirip üst sıralara tırmanmak istiyoruz." dedi. Trabzonspor'u da zorlu bir hafta beklediğine dikkat çeken Buruk, ortada ne kadar puan varsa hepsine talip olduklarını kaydetti.

        Son haftalardaki yükselen performans grafiği ile dikkat çeken Gökhan Süzen de çıkışlarını Trabzonspor karşısında sürdürmek istediklerini söyledi. Kendileri için zorlu bir maç olacağını belirten Süzen, şunları kaydetti: "Trabzonspor çok fazla transfer yapmış, belli bir sisteme oynamaya çalışan bir takım. Defansif olarak iyi oynayıp ama hücum kısmını çok iyi yapamayan bir takım. Bu hafta maçlarını kazandılar, bizde kazandık. Bizim için zor bir maç olacak. Geçen hafta mücadele anlamında üst düzey mücadele ettik. Bu mücadelenin aynısını biraz daha üstüne koyarak Trabzon'da devam ettirebilirsek, oradan puan ya da puanlar alabileceğimizi düşünüyoruz. Kazandığımız takdirde 11 puana ulaşıp, yukarılara tutunmaya çalışacağız. Güzel bir skor ile dönmek istiyoruz."

        Trabzonspor maçı hazırlıklarını ara vermeden devam eden kırmızı-siyahlı ekip, akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ