Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig fenerbahçe haber, galatasaray haber, beşiktaş haber - Futbol Haberleri
        1

        SEMİH'E MANU KANCASI
        Mirror gazetesi, G.Saray'ın Semih Kaya için Atletico Madrid'in yaptığı 8 milyon sterlin'lik teklifi kabul ettiğini ama Türk yıldızın Manchester United'a gitmek için İspanyol ekibine transfer olmaya olumsuz cevap verdiğini yazdı. Manchester United menajeri Louis van Gaal'in bir süredir izlettiği ve mental yapısı için de Wesley Sneijder'dan bilgi aldığı Semih için devre arasında Atletico Madrid'in teklifine yakın bir teklif yapabileceği iddia edildi.

        2

        TELLES'E 2 TALİP
        G.Saray'da bir türlü istenilen patlamayı gerçekleştiremeyen Alex Telles içi Rusya'dan sürpriz bir iddia geldi. Bir süredir Reto Ziegler'i kadrosuna katmaya uğraşan Dinamo Moskova'nın, G.Saray'ın Brezilyalı oyuncusunun da peşinde düştüğü iddia edildi. Le Parisien ise Real Madrid'in, PSG'nin sol beki Lucas Digne'yi istediğini, Paris ekibinin genç yıldızı kaybetmesi durumunda Alex Telles'in de adaylar arasında yer alacağını iddia etti.

        3

        DİEGO HUZURSUZ
        Brezilyalı oyuncu yedek kalmaktan şikayet etmeye başladı. F.Bahçe'ye şampiyonluklar yaşamaya geldiğini belirten Diego Ribas, heyecanla beklediği G.Saray maçında 1 dakika süre bile alamadı. Brezilyalı oyuncunun yabancı kontenjanı nedeniyle G.Birliği maçında oynaması da şüpheli. İsmail Kartal dün görüştüğü oyuncusuna, "Hazır ol" dedi ama ona nasıl yer açacağını düşünüyor.

        4

        PODOLSKİ PİŞMANLIĞI
        Ünal Aysal'ın "Prandelli istesin yarın alırım" dediği Podolski ile ilgili İtalyan hoca pişmanlık yaşıyor.Daily Mail Gazetesi, tecrübeli teknik adamın Ünal Aysal ile görüşerek devre arası için Podolski'yi yeniden istediğini okurlarına iletti. Ancak Prandelli, bu kez de Aysal'ın bırakmasıyla hüsran yaşadı. Ada basını, İtalyan'ın verdiği yanlış karar yüzünden pişmanlığıyla baş başa kaldığını yazdı.

        5

        FENERBAHÇE'YE AKIL HOCASI
        Başkan Aziz Yıldırım tam destek verdiği teknik direktör İsmail Kartal'ın yükünü azaltmak için harekete geçti. Yıldırım'ın Kartal'la yaptığı "destek" konuşmasında teknik ekibine bir isim daha eklemesinin zamanının geldiğini söyledi. Kartal, Almanya Futbol Federasyonu'da eğitim dairesinde çalışan Frank Wormuth'un ekibine katılmasını istedi. Daha önce Löw döneminde de F.Bahçe'de çalışan Wormuth ile temas kuruldu, Milli Takım'dan izin çıkarsa Wormuth gelecek.

        (Fotomaç)

        6

        GALATASARAY'DA KRİZ!
        Seçim sürecindeki sarı-kırmızılı kulüpte, basketbolculara bu yıl hiç ödeme yapılmaması, geçen yıldan alacakların olması ve final serisinin sonunda söz verilen primin dahi ödenmemesi, oyuncuların sabrını taşırdı. Arroyo, Ender, Furkan, Jawai, Pocius ve Micov, temsilcileri aracılığı ile kulübe ihtar çekip, en kısa sürede alacaklarının ödenmesini istedi. Bu oyuncuların, 1 Kasım'a kadar ödeme yapılmaması durumunda serbest kalabilecekleri ve başka takımlarla anlaşmalarında herhangi bir engel bulunmayacağı belirtildi. Kulüp durumla ilgili çözüm arıyor.

        (Milliyet)

        7

        LİNNES BİTTİ Mİ?
        Beşiktaş'ın Linnes transferini bitirdiği konusundaki haberler taraftarları heyecanlandırdı. Fakat oyuncunun menajerinin dedikoduları yalanladı. Oyuncunun menajeri Kent Karlsen, “Beşiktaşlı yetkililerle en son ağustos ayında görüştük. O günden bu yana bizle temasa geçen olmadı. Ancak, yeni bir talep olur ve bizimle yeniden irtibat kurarlarsa oturur konuşuruz. Önemli olan onların tavrıdır” ifadelerini kullandı.

        (Bugün)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ