Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Bruno Alves Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart gördü (Bruno Alves'in kırmızı kart gördüğü pozisyon - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Fenerbahçe’de beklenen gelişme... Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kartla yenilginin mimarı olan Portekizli yıldıza ilk büyük tepkiyi başkan Aziz Yıldırım göstermişti... HABERTÜRK’ün duyurduğu gelişmede başkan Yıldırım, kulübe çağırdığı tecrübeli oyuncuya, “Pılını pırtını topla. Seni bu kulüpte görmek istemiyorum” demişti. Yaşananların ardından dün yapılan olağan yönetim kurulu toplantısında da Portekizli oyuncunun durumu görüşüldü. Bruno Alves için otomatikman disiplin talimatlarıyla kesilen 50 bin Euro’luk cezanın yanı sıra oyuncunun kulüp bulunması durumunda hemen gönderilmesi kararlaştırıldı. Kulüp bulana kadar da teknik açıdan konu İsmail Kartal’a bırakıldı. Futbolcunun menajerine de yeni takım bulması konusunda bilgi verildi.

        3 MAÇ CEZA BEKLENİYOR

        Bu arada Bruno Alves, gördüğü kırmızı kart sonrasında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Portekizli yıldıza en az 3 maç men cezasının gelmesinin beklendiği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ