Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Sivasspor, Beşiktaş soyunma odası - Beşiktaş Haberleri

        Kartal’da Olcay Şahan takımı sırtladı götürüyor. Ligdeki 4. golünü Sivasspor ağlarına gönderen ve bu golle zaferi getiren milli yıldız mücadele sonrası soyunma odasında coştu, coşturdu. Taraftarın sevgilisi haline gelen Olcay şarkılar söyleyerek galibiyeti kutlarken, taraftarın katkısına dikkat çekti. Tecrübeli oyuncu, “Taraftar resmen bizi gaza getirdi. Sanki İnönü’de oynar gibiydik. Böyle olursa herkesi yeneriz” dedi. Öte yandan Olcay Şahan, müthiş performansıyla ligin en skorer iki yerli oyuncusundan biri olarak öne çıktı. 6 maçta 4 gol atan Şahan dışında bu rakama ulaşabilen tek Türk oyuncu, Kasımpaşa’dan Adem Büyük oldu.

        DEMBA BA ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ

        Beşiktaş’ın Sivasspor’u 3-2’yle dize getirdiği maçın yıldızı kuşkusuz Demba Ba’ydı... Süper Lig’de ilk 5 haftayı golsüz geçen Senegalli, beklenen patlamayı Ankara’da yaptı. Attığı 2 golün yanısıra Olcay Şahan’a yaptığı asistle herkesi kendine hayran bırakan Ba, soyunma odasında arkadaşlarının alkışlarıyla karşılandı. Tecrübeli golcüyü bağrına basan Beşiktaşlı yıldızlar, “Demba Ba ortaya, üçlü çektir Kartal’a” şeklinde tezahürat yaptı. Senegalli golcü de takıma üçlü çektirdi.

        ÇEBI’YE SÖZÜNÜ TUTTU

        Sivasspor maçı öncesi Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Demba Ba arasında özel bir görüşme gerçekleşti. Çebi, “Gerçek Ba’yı herkese göster. Bu maç senin maçın olacak” ifadelerini kullandı. Çebi’ye gol sözü veren Ba da 2 gol, 1 asistle şov yaptı.

        3 DEDİ, 3 OLDU

        Osmanlı Stadı’nda kötü oynamamasına rağmen ilk yarıyı yenik kapatan Beşiktaş’ta futbolcuları, teknik direktör Slaven Bilic’in sert ve aynı zamanda övgü dolu sözleri ayağa kaldırdı. Hırvat teknik adam, ortaya konulan oyun ve mücadeleden memnun olduğunu söyleyerek, “Her şeyden memnunum. Kazanmak adına kendinizi ortaya koyuyorsunuz. Ama yenilen gole bak. Sürekli yan toplardan saçma sapan goller yeniyor. Tek eksik konsantrasyon. Çıkın, motive olun. Biz bu maçı 3 golle alırız” dedi ve takımını motive etti. Kartal ikinci yarıda da yan toptan bir golü kalesinde görmesine karşın 3 puanı 3 golle kucakladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ