Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Duygun yarsuvat, Galatasaray kongre, Galatasaray başkanlık seçimi, Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu, Duygun yarsuvat yönetim kurulu listesi, - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Kulübü başkan adaylarından Duygun Yarsuvat, Galatasaraylı Eski Sporcular Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

        Maslak Sheraton Otel'de düzenlenen toplantıda katılımcılara hitap eden Yarsuvat, yönetime seçilmeleri durumunda futbol şubesinin başına Abdurrahim Albayrak'ı geçireceğini açıklarken, yönetim listesinde yer almamasına karşın sarı-kırmızılı eski idareci Ali Dürüst'ün de Albayrak ile futbol şubesinde görev yapacağını bildirdi.

        Yarsuvat, Galatasaray'ın bir spor kulübü olduğunu ve birçok branşta mücadele verdiğini dile getiren Yarsuvat, ancak futbolun ön plana çıktığını aktarırken, "Bu futbolu hep beraber ilerletmek ve başarılarını sürdürmek zorundayız. Galatasaray'ın başarılarına imzasını atmış kişilerden biri olan, kulübüyle, oyuncularıyla beraber yatıp kalkan, ağlayan ve gülen Abdurrahim Albayrak kardeşimiz yönetimimizdedir. Futbol şubesini ayakta tutan, engin tecrübeye sahip Ali Dürüst de onunla beraber Florya'da olacak" dedi.

        Galatasaray'da kardeşliği canlandırmak için yönetime geleceklerini ifade eden Yarsuvat, "Onun adamı, bunun adamı gibi etiketlere gerek yoktur. Herkes Galatasaray sevgisi ile çalışır" diye konuştu.

        Bu arada yönetim listesinde yer alan isimlerin üyelere tanıtılması sırasında Duygun Yarsuvat, Abdurrahim Albayrak'la Ali Dürüst'ü de sahneye çağırdı. Aybayrak da mikrofonu alarak, "Ben Ali Dürüst başkanımı sahneye davet ediyorum" dedi. Böyle zorlu bir dönemde göreve talip olduğu için Yarsuvat'a teşekkür eden Albayrak, "Böyle bir zamanda elini değil, kellesini taşın altına koydu. Ali Dürüst'e de bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum. Başarı böyle geliyor. Biz kamplarda beraber çalıştık, iki kez şampiyon olduk" ifadelerini kullandı.

        Yarsuvat da, "Sadece futbolda değil, bütün branşlarda şampiyonluk bekliyoruz. Başkanlık önemli değil, ağabeylik önemlidir. Beni başkandan ziyade bir ağabey olarak değerlendirin" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ