Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Wesley Sneijder, Galatasaray, Sneijder yeni sözleşme, Sneijder zam, Sneijder'in kaç yıllık sözleşmesi var? (Sneijder kaç para kazanıyor?) - Galatasaray Haberleri

        Fenerbahçe maçının kazanılmasında büyük rol oynayan Wesley Sneijder ile henüz resmi sözleşme imzalanmadığı ancak başkan Ünal Aysal ile Sneijder'in menajerinin prensipte anlaştıkları bildirildi. Ancak Ünal Aysal, transferin resmiyete dönüşmesini gelecek yönetime bırakması gerektiğini bildirince Sneijder'in bunu kabul edip sorun çıkarmadığı öğrenildi.

        Bu arada bir istatistik şirketinin verdiği bilgilere göre ceza sahası dışından atılan gollerde Sneijder'in Avrupa'nın en iyisi olduğu kaydedildi. Sneijder, Fenerbahçe maçında attığı 2 golle ceza sahası dışından attığı golleri bu sezon üçe çıkarırken, bu alanda Cristiano Ronaldo'yu geride bıraktı. Sneijder ayrıca derbide attığı 9 şutla bu sezon ligde bir maçta en çok şut atan oyuncu konumuna geldi. Aynı istatistik bilgilerine göre Felipe Melo da Fenerbahçe maçında girdiği 21 ikili mücadeleden 19'unu kazanarak rekor kırdı. Melo bu alanda bu hafta Avrupa liglerinin en başarılı oyuncusu oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ