Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Almanya Bayern Leverkusenli Hakan Çalhanoğlu, Gökhan Töre ile yaşadığı "silah" olayını ilk kez anlattı - Futbol Haberleri

        A Milli Takım’da Hollanda maçı sonrası yaşanan gerilim, Alman basınına taşındı. Bayern Leverkusenli Hakan Çalhanoğlu, ZDF televizyonuna açıklamalarda bulundu.

        Çalhanoğlu, “Hollanda maçından sonra Ömer Toprak ve Ömer’in bir arkadaşı ile birlikte bir şeyler içiyorduk. Gökhan Töre, eski kız arkadaşına sulandığı için Ömer’in arkadaşına gıcıkmış. Bizim bulunduğumuz mekanı öğrenince, Gökhan da arkadaşı ile mekana geldi. Biz, Gökhan Töre’yi görünce arkadaşı alıp odaya çıkarttık. Daha sonra Gökhan Töre, bizim odanın kapısına dayandı ama biz açmadık. Gökhan aşağıya inip odanın yedek kartını almış. Sonra yeniden Gökhan ve arkadaşı bizim kapıya dayanınca kapıyı açtım. Kapıyı açtığım gibi Gökhan Töre hızla içeri girip Ömer’in arkadaşının üzerine yürüdü. Bu arada Gökhan’ın arkasından odaya giren kişi ceketinin altından tabanca çıkarıp, bana ve Ömer’e yere yatıp kımıldamamızı söyledi. Gökhan Töre, Ömer’in arkadaşını dövdü ve odadan çıktılar. Gökhan Töre ile yaşadığımız bu olayı büyütmek, dillendirmek istemedik, Gökhan’ın kariyerine zarar vermemek için” şeklinde konuşarak olayı ilk defa anlatmış oldu.

        Hakan, Milli Takım kampına katılmamasının ise bu olayla ilgili olmadığını sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ