Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Sivasspor maçı pozisyonları, Beşiktaş Sivasspor maçı değerlendirmesi, Bülent Yavuz'un yorumları - Beşiktaş Haberleri

        Ankara'da Beşiktaş zor da olsa galip gelmeyi becerdi. Tribünlerin ilk defa dolu dolu olduğu müsabakada Kartal'ın yine süratli futbolu zevk ve heyecan verirken golleri de beraberinde getirdi. Hakem Mete Kalkavan maçı fena yönetmedi. Ancak gene de kritik bir kaç pozisyon var. Bunları sırasıyla incelersek; Beşiktaş'ın 8. dakikada Serdar Kurtukuş ile geliştirdiği bir akın da top Sivaslı savunma oyuncusunun göğsüne gelirken her iki elini ileri doğru uzatarak topun geçmesini engellemesi penaltı olabilirdi. Hakem ellerin doğal konumda olduğunu işaret ederek penaltıya hükmetmedi. Beşiktaşlıların yoğun itirazlarına rağmen netice her zaman olduğu gibi değişmedi.

        Cicinho'nun sarı kartı vardı. İkinci sarı kartlık bir müdahalede bulunmasına rağmen hakem Mete Kalkavan ikinci sarı kartı gösterip kırmızı kartla Sivaslı oyuncuyu atamadı. Beşiktaş'ın ikİnci golünde Demba Ba'nın eliyle topu düzelttiği itirazları vardı. Top, Demba Ba'nın göğsünden eline geliyor ama burada hakemin gol kararına katılıyorum. Çünkü; Demba Ba eliyle oynamıyordu. Beşiktaş liderlğini sürdürüyor. Stat problemini çözerse taraftarlarına hep güzel futbolu seyrettirme fırsatı yaratır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ