Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup Beşiktaş, Beşiktaş sakatlık haberleri, Oğuzhan Özyakup sakatlık, - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        Osmanlı Stadı’nda oynayacağı Sivas mücadelesi için dün Ankara’ya giden Beşiktaş’ta 20 kişilik maç kadrosunda bir isim vardı dikkat çeken... A Milli Takım’ın Letonya ile oynadığı maçta omzundan sakatlanan ve hafta içindeki Partizan karşılaşmasında bile oynamasının zor olduğu açıklanan Oğuzhan Özyakup, takımla birlikteydi... Herkesi şaşırtan bu gelişmenin detaylarını HABERTÜRK ortaya çıkardı... Letonya maçı sonrası üzgün bir halde gelen Ozzie için ilk raporlar can sıkıcıydı. Omuz bağlarında yırtık belirlenen oyuncu için ameliyat tavsiye ediliyordu.

        MÜNİH’TEN ONAY GELDİ

        Ancak bu tavsiyeye sıcak bakmayan kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık ilk olarak Oğuzhan’ı kendi kontrol etti, ardından detaylı MR çekilmesi için hastaneye gönderdi. Gelen raporları inceleyen ve “Ameliyata gerek yok. İğne tedavisiyle bu sakatlığı çözeriz” diyen Karanlık, emin olmak için de ‘dış desteğe’ başvurdu. Almanya’da omuz sakatlıkları üzerine uzmanlaşan bir kliniğe, internet üzerinden MR sonuçları gönderildi. Buradaki bir doktor arkadaşıyla konuşan Karanlık, “Ameliyata gerek yok. Tedavi sürecini uzatır. Senin teşhisin doğru” yanıtını aldı. Bunun üzerine Oğuzhan’a 4 gün yoğun bir iğne tedavisi uygulandı. Bu tedaviye olumlu yanıt veren Ozzie, dün Ankara’ya götürüldü. Oğuzhan’ın maça kulübede başlayacağı, ihtiyaç halinde özel bir bandajla görev alabileceği öğrenildi.

        SON KARAR: KERİM

        Sivas maçı öncesi Oğuzhan ve Sosa’nın sakatlıkları, teknik direktör Bilic’i alternatif arayışlarına itmişti. Hafta boyu 4-4-2 üzerinde duran ve Demba Ba-Cenk Tosun ikilisini birlikte görevlendirmeyi düşenen Hırvat çalıştırıcı son anda karar değiştirdi. Bilic’in yine 4-23-1 sistemini tercih edeceği, 10 numara pozisyonunda son haftaların formda ismi Kerim Frei’ı görevlendireceği öğrenildi. Bu kararda Sivas’ın hücum gücünün etkili olduğu belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ