Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Osmanlıspor Beşiktaş, Sivasspor, Demba Ba sakatlık, Osmanlı Stadı, Beşiktaş Sivasspor maçı hangi statta? Beşiktaş Sivasspor maçı ne zaman? - Futbol Haberleri

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        Sezon başından bu yana Türkiye’de tribünlerin boş kalması herkesin dilinde. PTT 1. Lig’in şampiyon adayı Osmanlıspor da Passolig kart satamayan kulüplerden biriydi. Ancak Ankara ekibinin yüzünü Beşiktaş güldürdü! Kartal’ın Sivasspor maçının ASAŞ Stadı’na alınması, Osmanlıspor taraftarlarını da harekete geçirdi. Bir hafta içinde 500 Osmanlıspor taraftarının Passolig kart alması üzerine Ankara ekibinden Beşiktaş’a ‘teşekkür’ geldi!

        STAT KİRASI JESTİ

        Osmanlıspor Yönetimi, Beşiktaş Stat Müdürü Turgut Akhan’a, “500 taraftarımızın kart alması bizim için de çok önemli. Bu taraftarlar, devamında bizim maçlarımıza da gelecektir” dedi. Öte yandan Osmanlıspor Yönetimi’nin, Beşiktaş’tan kira ücreti almayacağı, sadece güvenlik giderleri için Kartal’ın 50 bin TL ödeyeceği öğrenildi.

        DEMBA BA MÜJDESİ

        Senegal Milli Takımı’nın önceki gece Tunus’a karşı oynadığı maçta forma giyen Demba Ba dün İstanbul’a geldi. Ba’nın durumu, teknik ekibin de yüzünü güldürdü. Önceki gece oynanan mücadelede son 9 dakika forma giyen Senegalli, teknik ekiple yaptığı görüşmede fiziksel olarak iyi durumda olduğunu söyledi. 1-0’lık yenilgi nedeniyle moralsiz olan Demba Ba, dünkü idmanda Kolombiya Milli Takımı’ndan dönen Franco ile birlikte hafif bir koşu yaptı. Hem Ba’nın hem de Franco’nun bugün takımla birlikte Ankara’ya götürüleği ve Sivasspor maçında 11’de olabilecekleri belirtildi. Ayrıca Milli Takım’ın Letonya ile oynadığı maçta sakatlanan Oğuzhan’ın da Ankara kafilesinde olacağı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ