Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe hedef 1 milyon üye, hedef 1 milyon üye projesi - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin Çarşamba akşamı yapılan "Hedef 1 Milyon Üye" lansmanı küskünlükleri daha da derinleştirdi...

        Aziz Yıldırım, tüm Türkiye ve dünyadaki Fenerbahçelileri kulübe üye olmaya davet ederken, lansman gecesine ise eski ve yeni yöneticiler, divan kurulu ve kongre üyeleri, dernekler, sporcular ile iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Fakat gecede Müjdat Yetkiner'den Kemalettin Şentürk'e kadar pek çok eski futbolcu yer alırken, Oğuz Çetin, Rıdvan Dilmen ve Aykut Kocaman gibi kulübe hem futbolcu hem de teknik adam olarak hizmet eden isimlere Aziz Yıldırım'la kavgalı oldukları için davetiye gitmedi, bu yüzden de bu isimler geceden uzak kaldılar.

        Geçen sezon Fenerbahçe'ye şampiyonluk kazandıran Ersun Yanal da davetiye alamayanlar arasındaydı. Daha önce Aziz Yıldırım yönetimlerinde yer alan Nihat Özdemir, Uğur Dündar, Murat Özaydınlı ve Abdullah Kiğılı gibi isimler yine gecede yer alırken, Saadettin Saran'dan, Ali Şen'e kadar pek çok isme davetiye gitmediği için gecede olmadıkları ortaya çıktı.

        Gecede projenin "akıl hocalarından" yeni istifa eden CEO Hasan Hakkı Yılmaz ile Ali Koç'un da yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Bu arada eski ve yeni yöneticler ile sporcuların yer aldığı toplu aile fotoğrafında teknik direktör İsmail Kartal'ın da yer almaması dikkat çekti.

        (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ