Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Chelsea, Beşiktaş'a futbolcu kiralayacak, Emenike için Tottenham ve Arsenal devrede, Atletico Madrid Semih Kaya'yı istyior - Futbol Haberleri
        1

        BEŞİKTAŞ İLE CHELSEA ORTAK OLUYOR
        Daily Mail'de yer alan habere göre Chelsea, altyapısındaki yıldız adaylarını Beşiktaş'a kiralık olarak gönderecek. Chelsea, buna benzer anlaşmaları Los Angles Galaxy, PSV Eindhoven ve Vitesse kulüpleri ile de yapıyor.

        2

        PETR CECH
        Thibaut Courtois’nın gelişiyle yedek kalan Çek file bekçisi Cech, Beşiktaş’a gitmesi muhtemel isimler arasında yer alıyor. Ada basını, Cech’in yüksek maaşına dikkat çekerken, Demba Ba’yı bünyesine katan siyah-beyazlıların oyuncunun yıllık ücretinin yarısını ödeyebileceği iddia ediliyor.

        3

        MOHAMED SALAH
        Geçen sezonun devre arasında 11 milyon sterlin karşılığında Basel’den Chelsea’ye gelen kanat oyuncusu, sadece 14 maçta forma şansı bulup iki kez ağları havalandırdı. Salah’ın önüde Hazard, Willian, Schürrle ve Ramires bulunuyor. Beşiktaş’a kiralanması muhtemel.

        4

        NATHAN AKE
        Son isim ise 19 yaşındaki Hollandalı defans Nathan Ake. Stoper ve sol bek olarak oynayan Ake, 2012’de profesyonel oldu. Ake’nin, Chelsea’nin Kurt Zouma hamlesi sonrası forma şansı bulması bir hayli güç. Beşiktaş’a kiralanabilir.

        5

        ONUR İÇİN ŞOKE EDEN RAPOR
        Trabzonspor sağlık ekibinin Legia Varşova maçında sakatlanan Onur Kıvrak için şok bir rapor hazırladığı ortaya çıktı. Rapora göre Onur'un sakatlanmasına gerekçe olarak sahanın zemini gösterildi. Pozisyon sırasında ayağının çime takıldığı ve dizinin bu nedenle döndüğü vurgulandı.

        6

        ATLETİCO'YA İKİNCİ TÜRK
        Atletico Madrid CEO'su Miguel Angel Gil, Galatasaray ile Semih Kaya için masaya oturdu. Gil, Semih Kaya'yı istediğini Galatasaray'a resmen bildirdi. Pazarlığın ara transfere kadar sürdüreceği belirtildi.

        7

        ADA'DA EMENİKE YARIŞI
        İngiltere basınının gündemi Fenerbahçeli Emmanuel Emenike... Her gün hakkında bir haber çıkan Emenike, Ada'da Arsenal ile anılıyordu. Son bilgilere göre; Arsenal'in Kuzey Londra'daki ezeli rakibi Tottenham da Emenike için devrede.

        8

        MİLLİ MAÇTA YOKLAR AMA...
        Sakatlıklarını gerekçe gösterip Milli Takım'ın Çek Cumhuriyeti ve Letonya maçları için gelen daveti geri çeviren Bayer Leverkusen'in iki gurbetçi yıldızı Hakan Çalhanoğlu ile Ömer Toprak'ın, cumartesi günü oynanacak Stuttgart karşılaşmasında yer alacakları öğrenildi.

        9

        YENİDEN PODOLSKİ
        Almanya'nın Bild gazetesi, G.Saray ve Juventus'un ocak ayında Lukas Podolski için teklif yapacaklarını iddia etti. 29 yaşındaki oyuncu, Arsenal'de bu sezon 5 maçta toplam 143 dakika şans bulabildi. Topçular'ın Wenger'in gözden çıkardığı Podolski'yi satacağı belirtiliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ