Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe 9 kişi daha ifade verdi! - Fenerbahçe Haberleri

        * Fenerbahçe yöneticileri Ömer Temelli ve Alaeddin Yıldırım ile Fenerbahçe Genel Müdürü Serkan Acar futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında ifade vermek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.

        * Telefon kayıtlarında ismi geçen ve Trabzonspor'da forma giyen Serkan Balcı ve futbolcu temsilcisi Özkan Doğan ile Bursasporlu Gökçek Vederson Emniyet'te ifade verdi.

        *Eski Galatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin de ifade verdikten sonra Emniyet'ten ayrıldı.

        *Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ve eski Manisaspor teknik direktörü Hikmet Karaman da İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdi...

        *Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar da savcı Mehmet Berk'le yaklaşık 45 dakika görüştükten sonra İstanbul Adliyesi'nden ayrıldı.

        Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesine gelenlerden Fenerbahçe yöneticiler Ömer Temelli ve Alaeddin Yıldırım, Fenerbahçe Genel Müdürü Serkan Acar, Trabzonsporlu futbolcu Serkan Balcı, Bursasporlu futbolcu Gökçek Vederson, Galatasaray eski sportif direktörü Adnan Sezgin, futbolcu temsilcisi Özkan Doğan, Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ve Manisaspor eski teknik direktörü Hikmet Karaman'ın ifadelerinin alınmasının ardından emniyetten ayrıldığı bildirildi.

        SERKAN BALCI: "BÖYLE YERLERE GELMEK ONUR KIRICI"

        Vatan Caddesi'ndeki emniyet yerleşkesinden çıkarken basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Balcı, ''Basında çıkan şeylerle ilgili bilgime başvurdular. Ben de gereken cevabı verdim'' dedi.

        ''Maçtan önce mi aradılar?'' sorusuna ''Evet'' karşılığını veren Balcı, ''Etkilendiniz mi?' sorusunu ise ''Böyle yerlere gelmek onur kırıcı'' diye cevaplandırdı.

        VEDERSON'A 'ALEX' SORUSU

        Bursasporlu futbolcu Gökçek Vederson'un avukatı Özkan Sümer, gazetecilere yaptığı açıklamada,"Vederson'un şike soruşturması kapsamında ifadesine başvuruldu. Vederson'a, Alex ve Fenerbahçe'de çalışan tercüman Samet Güzel ile ilgili bağlantıları soruldu. Şike ve teşvik primi teklifi yapılıp yapılmadığı soruldu. Biz de yapılmadığını söyledik" diye konuştu.

        ADNAN SEZGİN: "GEÇEN SEZONLA İLGİLİ SORULAR SORULDU"

        Galatasaray eski sportif direktörü Adnan Sezgin, verdiği ifadenin ardından emniyetten ayrıldı.

        Sezgin basın mensuplarına, "Zaten soruşturma gizli. Gizlilik kararına saygı gösterilmesi lazım. Geçtiğimiz sezonla ilgili sorular soruldu. Ben gerekli şeyleri söyledim" dedi.

        AYDINLAR: "AÇIKLAMA YAPACAK BİŞEY YOK"

        Adliyeden çıkışı sırasında açıklama yapıp yapmayacağı sorulan Aydınlar, ''Açıklama yapacak bir şey yok'' karşılığını verdi.

        Aydınlar, adliyeye özel bir görüşme için geldiğini söyledi.

        Mehmet Ali Aydınlar'ın, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmayı yürüten özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk ile yaklaşık 45 dakika görüştüğü öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ