Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe şike haberleri - Fenerbahçe Haberleri

        Metris Cezaevi’nde avukatından kitap isteyen F.Bahçe Başkanı’nın Emre ve Arda’nın çok sevdiği, Mevlana ve Şems’i konu eden kitabı okuduğu öğrenildi!

        Herkes Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın cezaevinde nasıl bir gün geçirdiğini merak ediyor haliyle.

        Şike operasyonu kapsamında tutuklanan ve Metris Cezaevi’ne gönderilen Yıldırım, avukatına kitap listesi vermişti. Listede yer alan kitaplardan birinin birkaç ay önce Forbes dergisinin “En çok Kazanan Yazarlar” listesine ikinci sıradan girerek bir rekor kıran Sinan Yağmur’un Aşkın Gözyaşları:Tebrizli Şems’ti.

        Şu an 280’inci baskısı yapılan Aşkın Gözyaşları’nı G.Saraylı Arda Turan “Bana sabrı öğretti” diye tarif etmiş, Emre Belözoğlu ise “Başucu kitabım” demişti. Aziz Yıldırım’ın avukatı aracılığıyla haberi duyan Sinan Yağmur geçen hafta kitabını imzalayarak cezaevine ulaştırdı. Şaşırtıcı bir rekora imza atarak Türkiye’nin en çok satan yazarları arasına giren Yağmur kitabını şöyle imzaladı:

        “Bela gökten yağmur gibi yağsa da, en yakınındaki seni terk etse de, şöhret, ün, alkış tükense de, bil ki aşk var, aşkın sahibi olarak Allah var. Aziz büyüğüm Allah bize yeter. Sabret, güzel günler geri gelecek. Hazreti Mevlana seni seviyor.”

        HTSPOR / Gülenay BÖREKÇİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ