Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Dünya Kupası 2014 Brezilya Neymar'dan açıklamalar, Neymar James'ten çekiniyor, Kolombiya'lı James Rodriguez, Neymar'dan James Rodriguez açıklaması, Brezilya dünya kupası - Dünya Kupası 2014 Haberleri

        Dünya Kupası'nın ev sahibi Brezilya, Kolombiya'yı devirmek için James Rodriguez'i gölgede bırakmak zorunda olduklarını söyledi ve genç yıldızın performansından çekindiğini belirtti.

        James Rodriguez'in kalitesini turnuvadan önce de bildiğini söyleyen 'Sambacı', "James'in ne kadar harika bir oyuncu olduğunu önceden de biliyordum. Dünya Kupası'nda da bunu kanıtlarcasına oynuyor. 22 yaşında yükümlü olduğumuz sorumluluk sahaya çıkıp futbol oynamaktır. Futbolun yaşı yoktur. Tecrübe tabii ki önemli, ama ben 22 yaşında çok şey yaşadım. Çok şey öğrendim ve tecrübe edindim. Yapmamız gereken şey sahaya çıkıp futbolumuzu oynamak. Kolombiya müthiş bir takım, sürekli maç kazanıyorlar ve kaliteli bir futbol oynuyorlar." diye konuştu.

        Tur atlamak için James Rodriguez'i gölgede bırakmak zorunda olduklarını da sözlerine ekleyen Barcelonalı, "James benim gibi 22 yaşında ve o da şimdiden süper star oldu. Kalitesini bu turnuvada konuşturuyor ve onu tebrik etmeliyiz. Ancak, umarım onun bu başarılı gidişatını durduracağız." ifadelerini kullandı.

        HANGİMİZ DAHA İYİ BİLMİYORUM

        Kendisine yöneltilen 'Hanginiz daha iyi?' sorusuna, 'Bilmiyorum, bilemiyorum. Söylemesi güç, ama umarım Brezilya takım olarak onu gölgede bırakır." diye konuştu.

        RONALDO GİBİ OLMAK İSTİYORUM

        Neymar, tur atladıkları sürece her şeyin iyi gideceğini söylerken, "Ben konuşulmasam da olur. Öne çıkma hevesim yok, yeter ki tur atlayalım. Altın Ayakkabı'da gözüm yok. Ben şampiyon olmak istiyorum. 1-0 olsun bizim olsun. Tabii ki üzerimizde baskı var, ama bu benim rüyam. Ronaldo golleri sıralarken onu izleyerek büyüdüm. Ben de hep Dünya Kupası'nda oynamak istemiştim. Ronaldo gibi olmak, Dünya Kupası'nı kazanmak istiyorum. Ve işte buradayım. Baskı yok, tat almalı ve sonuna kadar gitmeliyiz. Evimizde oynuyoruz, ailelerimiz ve dostlarımız tribünlerde. Tüm taraftarlar bizim yanımızda." ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ