Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Diğer Türkiye Basketbol Federasyonu açıklama, Fenerbahçe Ülker Karşıyaka Cumhurbaşkanlığı Kupası - Basketbol Haberleri

        Türkiye Basketbol Federasyonu, Fenerbahçe Ülker ile Karşıyaka arasında oynanacak olan Cumhurbaşkanlığı Kupası maçıyla ilgili bir açıklama yaptı.

        "30. Cumhurbaşkanlığı Kupası final karşılaşmasının biletlerinin satışta olmaması ile ilgili sosyal medyada paylaşılmakta olan ve yanlış algı yaratan bilgiler mevcut durumla ilgili bir açıklamayı gerektirmektedir. Biletler, dün akşam 20:00’den itibaren Biletix internet sitesinden satışa sunulmuştur. Bilet satışları bugün 15:00’ten itibaren Ankara Spor Salonu gişelerinden ve Biletix perakande satış noktalarından devam edecektir.

        Ayrıca, 7 Ekim Salı günü düzenlenmesi planlanan basın toplantısı, Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımı’nın Ankara’ya aynı günün geç saatlerinde ulaşması nedeni ile yapılamamıştır. Karşılaşma sonrasında takım başantrenörlerinn ve takım kaptanlarının katılacağı toplantı Ankara Spor Salonu Basın Toplantı Odası’nda gerçekleştirilecektir.

        Kamuoyuna duyurulur."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ