Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Vladimir Dragicevic, Banvit, Banvit transfer, Dragicevic Banvit, Basketbol transfer, - Basketbol Haberleri

        Kulüp Genel Menajeri Turgay Çataloluk, gazetecilere yaptığı açıklamada, Keith Benson ile yollarını ayırdıklarını ve takımın kimyasına daha uygun olacağını düşündükleri Dragicevic ile bir yıllığına anlaşmaya vardıklarını bildirdi.

        Dragicevic'in, aynı zamanda Karadağ Milli Takımında forma giydiğini ve bu sezon yeşil-turuncu renklerle mücadele edeceğini belirten Çataloluk, şunları kaydetti:

        "Dragicevic, özellikle pota altında çok becerikli ve ayrıca dış şut tehdidi de olan tecrübeli bir sporcu. Kariyeri boyunca gösterdiği iyi performansı, Banvit'te de artırarak sürdürmesini bekliyoruz. Bu değişiklikle önümüzde ilk hedef olarak gözüken Türkiye Kupası elemelerine kadar takım olarak hazır olmak için yoğun hazırlık maçı programımıza devam ediyoruz. Dragicevic, 22 Eylül'de Türkiye'ye gelecek ve sağlık kontrollerinin ardından takımla çalışmalara başlayacak."

        VLADIMIR DRAGICEVIC

        Boyu 2,06 olan Vladimir Dragicevic, Karadağ'ın KK Lovcen Cetinje takımında başladığı kariyerine, 2007-2011 yıllarında 4 sezon Buducnost Podgorica'da devam etti.

        Buducnost'ta oynadığı 4 sezonda Adriyatik Ligi, Eurocup ve Eurochallenge'ta takımının başarılarında önemli payı olan Karadağlı oyuncu, 2011 sonunda Caja Laboral takımıyla kısa süreli İspanya macerasının ardından 2011-2012 ve 2012-2013'te Rusya'nın Spartak Saint Petersburg ekibinde forma giydi. Eurocup'ta iki sezon 10,7 sayı ve 4,4 ribaund ortalamalarıyla mücadele eden oyuncu, Polonya'nın Stelmet Zielona Gora takımında da başarılı bir performans sergiledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ