Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Milli Takım Türkiye Avustralya, Türkiye basketbol, Preldzic son saniye, Preldzic basketbol - Basketbol Haberleri

        Önceki gün 27 yaşına giren devşirme oyuncumuz Emir dün 80 milyona “İyi ki doğdun” dedirtti. Hem yürek hem bilek gerektiren maçın kader anlarında sahne aldı, 12 Dev Adam’ı sırtladı, takımımızın son 9 sayısına imza atarak çeyrek finali getirdi. Mücadelenin ilk 27.35 dakikasında sayı atamayan Boşnak asıllı oyuncu, son 12.25’te tam 16 sayıyla yıldızlaştı. Emir maç sonrası yaklaşık 7.5 metreden ve Bairstow’un eli üzerinden attığı mucize üçlüğü anlattı.

        ‘GALİBİYETİ HAK ETTİK’

        F.Bahçe Ülker’de forma giyen tecrübeli yıldızı, “İlk 3 çeyrek sanıyorum uzun süredir oynadığım en kötü oyundu. Ama bir şekilde oyuna girmem gerekiyordu. Bir noktadan sonra sayı atmam gerektiğini biliyordum. Çünkü maç boyu atamamıştım. İlk şutumdan sonra sayı atabileceğimi hissettim. O son şutun da gireceğini biliyordum. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Maçı hiç bırakmadılar. 10 sayı geriden gelip toparlandık. Yola devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

        ‘MÜTHİŞ BİR KARAKTER’

        12 Dev Adam’ın tecrübeli guardı Ender Arslan, maç sonrası Emir Preldzic faktörüne dikkat çekti. Ender, inanılmaz bir turnuva yaşadıklarını belirtirken, “Galibiyet zorlu gelince tadı daha fazla oluyor. Çok boş atış kaçırıyoruz ama kazanıyoruz. Emir’in adamlığından bahsetmeye gerek yok. Müthiş bir karakter. Bir adım daha atıp tarih yazmak istiyoruz. Bu karakterle bunu başaracağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ