Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol EuroLeague THY Euroleague hangi kanalda, avrupa ligi hangi kanalda, euroleague hangi kanalda, euroleague digiturk - Basketbol Haberleri

        Ayazağa'daki Lig TV stüdyolarında düzenlenen imza törenine, Digiturk Genel Müdürü Ertan Özerdem ve Avrupa Ligi Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Jordi Bertomeu'nun yanı sıra Avrupa Ligi'nin resmi sponsoru Türk Hava Yolları'nın yetkilileri ve basketbol dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

        "HER HAFTA BİR MAÇ ÜCRETSİZ"

        Türkiye'de basketbolun çok büyük bir ilgi gördüğünü hatırlatan Jordi Bertomeu, Avrupa Ligi arenasının, Türk basketbolseverlerde özel bir yeri olduğunu bildiklerini ifade etti.

        Digiturk ile yaptıkları anlaşmayı açıklamaktan dolayı memnuniyet duyduklarını belirten Bertomeu, "Anlaşmamız Türk takımlarının rotasyonuna bağlı olarak her hafta bir THY Avrupa Ligi maçının daha sonraki bir tarihte belirlenecek ücretsiz bir kanalda yayınlanmasını kapsıyor. Basketbolseverlerin, en önemli spor organizasyonlarını ve karşılaşmaları Türk izleyicilerine sunmasıyla tanınan Digiturk'te, THY Avrupa Ligi'ni 5 sezon boyunca izlemekten keyif alacaklarına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

        İmza töreninde yapılan anlaşmaya dair açıklamalarda bulunan Ertan Özerdem ise, en kaliteli spor içeriklerini izleyicilerine sunmak için yatırımlarına aralıksız devam ettiklerini belirterek, "Sporla bir arada anılan ve sporu her platformda destekleyen bir marka olarak sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği organizasyonları içeriklerimize dahil ediyoruz. Bu anlaşmayla birlikte Beko Basketbol Ligi'nin yanı sıra Avrupa Ligi heyecanını da 5 sezon boyunca basketbolseverlere sunacağız. Anlaşmanın basketbolumuza hayırlı olmasını diliyor, başta Sayın Bertomeu olmak üzere tüm Avrupa Ligi yetkililerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ