Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Kadınlar EuroLeague Adnan Ersan, Fenerbahçe Kolej Müdürü, Fenerbahçe - Basketbol Haberleri

        Fenerbahçe ile Galatasaray ile oynanan basketbol Women Euroleague finali sırasında yaşanan olaylar gündeme oturdu. Yaptığı el hareketi ile gündeme gelen Fenerbahçe Koleji Müdürü Adnan Ersan suskunluğunu bozdu.

        "Maçta Galatasaray öndeydi. Çok güzel bir Türk derbisi oluyordu. Ama protokolün az ilerisinde 30 kişilik bir Galatasaraylı grup bize ve başkanımız Aziz Yıldırım'a inanılmaz küfürler etmeye başladı. Oysa hemen arkamızda Galatasaraylı bir aile vardı. Maçı onlarla izliyorduk. Önce Aziz Yıldırım el hareketleri ile susmalarını istedi. Onlar küfürleri daha da arttırınca kalktık üzerlerine yürümek istedik. Sivil polisler araya girip bizi durdurdu.

        Bu sırada Fenerbahçe tribünleri de küfür edince Aziz Yıldırım onları bir el hareketi ile susturdu. Ama Galatasaraylıların küfürleri devam etti. Lütfi Arıboğan da kendi taraftarlarını susturabilirdi ama bunu yapmadı. Ellerinde megafon vardı. Çok ağır küfürler olunca dayanamayıp o hareketi yaptım. Biz de insanız. Bizim de bir dayanma noktamız var. Bu sınırlarımızı aştılar."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ