Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol EuroLeague galatasaray odeabank fenerbahçe maçı, futbolcular şampiyonluk twiti - Basketbol Haberleri

        Rusya'nın Ekaterinburg kentinde düzenlenen Sekizli Final'den şampiyon olarak dönen "Sarayın Sultanları"na sarı-kırmızılı kulübün çeşitli branşlarında forma giyen sporcuların yanı sıra Galatarasaray A Futbol Takımı oyuncuları destek verdi.

        Final maçının sonuçlanmasıyla sarı-kırmızılı futbolcular, resmi Twitter hesaplarında kadın basketbolcuları tebrik eden mesajlar yayımladı.

        Galatasaray Odeabank'ın kupa kaldırdığı bir fotoğrafı paylaşan futbol takımı kaptanlarından Sabri Sarıoğlu, "Avrupa şampiyonu kadın basketbol takımımızı gönülden tebrik ederim. Gerçekleri tarih yazar tarihi de Galatasaray" diye yazdı.

        Galatasaraylı futbolculardan Emre Çolak, mesajında, "Tebrikler altın kızlar. Helal olsun hepinize" ifadelerini kullanırken, gönderdiği ikinci mesajda "(Final varsa sonu bellidir) ne güzel bir söz..." diye yazdı.

        Sarı-kırmızılı futbolcu Semih Kaya ise "Türkiye'nin gururu Galatasarayımızın kadın basketbol takımını kutluyorum. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Tebrikler Sarayın Sultanları" mesajını gönderdi.

        Bu oyuncuların yanı sıra Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Felipe Melo, Ufuk Ceylan, Ceyhun Gülselam, Yekta Kurtuluş ve diğer branşlarda forma giyen sporcular da paylaştıkları mesaj ve fotoğraflarla şampiyon takımı kutladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ