Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol TKBL Sezon başında transfer edilen yıldız oyun kurucu, iki aydır parasını alamadığı gerekçesiyle ülkeyi terk etti! - Basketbol Haberleri

        Sezon başında sarı-kırmızılı ekibe transfer olan ve ABD Milli Takımı'nın da formasını giyen Whalen, 3 ayı aşkın süredir ödeme yapılmadığı gerekçesiyle Galatasaray Kulübü ile sözleşmesini feshedip, İstanbul'dan ayrıldı.

        Oyuncunun, ödemelerdeki gecikmeden dolayı daha önce kulübe ihtarname gönderdiği, ancak bundan da bir sonuç alamadığı öğrenilirken, ardından da sözleşmesini tek taraflı feshettiği bildirildi. Eşi ve annesiyle birlikte İstanbul'dan ayrılan Whalen'in, Fransa'ya gittiği öğrenildi.

        Galatasaray'da bu sezon ligde 11 maça çıkan Whalen, 14,1 sayı, 4,1 ribaunt ve 4,3 asist ortalaması yakalamıştı. ABD'li oyuncu, FIBA Avrupa Ligi'nde de sarı-kırmızılı formayla 10 maçta 13,6 sayı, 5,1 ribaunt ve 4,4 asist ortalamasıyla mücadele etti.

        MEMNUN: "KULÜP, DURUMU ÇÖZMEYE ÇALIŞIYOR"

        Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, muhabirine yaptığı açıklamada, yaşanan durumdan dün haberdar olduğunu belirtirken, kulübün sorunu çözmeye çalıştığını kaydetti.

        Sarı-kırmızılı kulübün oyuncu ve menajeriyle bir takım görüşmeler içinde olduğunu aktaran Memnun, ''Şu anda oyuncuyla aradaki sorunu çözmeye çalışıyorlar. Ben oyuncuyla konuşmadım. İsteğimiz, bir şekilde bu durumun çözülmesi yönünde'' ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ