Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Pınar Karşıyakalı Dixon Türkiye'de olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi - Basketbol Haberleri

        Dixon, takım olarak birbirlerine çok güvendiklerini, yakaladıkları başarılı çizgide de bunun çok önemli olduğunu kaydetti. Oyun içinde birbirlerini çok iyi anladıklarını belirten Dixon, şöyle konuştu:

        "Sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini, bir yandan da eğlenerek yapmaya çalışıyoruz. Önümüzde zorlu maçlar var, bunlardan en önemlileri arasında yer alan Eurocup'taki Rytas maçını kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Rakibimiz gibi biz de çok iyi bir takımız, en iyisini yapıp kazanacağız."

        "KENDİMİ EVİMDE GİBİ HİSSEDİYORUM"

        Dixon, Pınar Karşıyaka'da bulunmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Burada olmayı çok seviyorum. Kendimi evimde gibi hissediyorum. Çok iyi bir teknik ve idari kadro var" dedi. Transferi öncesinde Türkiye hakkında çok bilgi sahibi olmadığına değinen Dixon, şöyle konuştu:

        "Buraya gelmeden önce Türkiye'nin böyle bir ülke olduğunu düşünmemiştim ama insanlar çok sıcakkanlı, hava çok güzel, o yüzden burada olmaktan büyük keyif alıyorum. İzmir'de bulunduğum sürece çok fazla dışarı çıkmıyorum, feribotu kullanmayı çok seviyorum. Bisiklet adamıyım, her yere bisikletle gidiyorum."

        "BERBER SALONU"

        Dixon, ABD'de "Boby Dee's" isminde berber salonu işlettiğini anımsatarak, "Geçtiğimiz yaz açtığımız dükkan yaklaşık 8 aydır faaliyette. Ticarette iniş çıkışlar oluyor ama şimdilik iyi gidiyor" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ