Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Trabzonspor Medical Park, Anadolu Efes, Trabzonspor Medical Park Anadolu Efes maçı, - Basketbol Haberleri

        Karşılaşmanın ilk dakikalarında Anadolu Efes hücumlardan boş dönünce, Trabzonspor Medical Park 3. dakikada içinde 8-0 öne geçti. Hücumda arka arkaya Cedi Osman ile sayı üretmeye başlayan ve 7-0'lık seri yakalayan evsahibi ekip, 5. dakikada farkı 1'e (7-8) indirdi. Lacivert-beyazlılar, Janning ve Perperoglou'nun sayılarıyla bitime 2 dakika 11 saniye kala beraberliği yakaladı: 14-14. Ancak Randle ve Hardy ile 3 sayılık basketler bulan konuk ekip, ilk periyodu 22-18 önde kapadı.

        İkinci periyodun başında pota altında Krstic ile etkili olan Anadolu Efes, Sırp oyuncunu arka arkaya attığı basketlerle 13. dakika içinde maçta ilk kez öne geçti. 26-25. Lacivert-beyazlılar, Draper ve Perperoglou'nun sayılarıyla ilk yarının son 4 dakikasına da 33-30 önde girdi. Ancak Stipanovic, Randle ve Marshall ile sayı üreten Trabzonspor Medical Park, devreyi 37-36 önde tamamladı.

        Üçüncü periyotta Krstic, Saric ve Draper ile sayılar bulan Anadolu Efes, 24. dakika içinde 43-40 öne geçti. Stipanovic ve Hardy ile skor üreten Trabzonspor Medical Park, periyodun bitimine 3 dakika 38 saniye kala üstünlüğü yeniden ele geçirdi: 47-43. Cedi Osman ve Perperoglou'nun basketleriyle periyodun son 21 saniyesine 50-48 önde giren Anadolu Efes, bitime 2 saniye kala Hardy'nin basketine engel olamadı ve üçüncü periyot 50-50 sona erdi.

        Son periyotta da mücadeledeki çekişme devam etti. Hardy, Stipanovic, Velickovic ve Randle ile sayılar üreten Trabzonspor Medical Park, bitime 4 dakika 26 saniye kala 64-62 öne geçti. Anadolu Efes, Saric'in basketiyle 38. dakikada (64-64) eşitliği sağladı. Son iki dakikada top kayıpları yapan konuk ekip karşısında Lasme, Perperoglou ve Janning ile sayılar bulan Anadolu Efes, zorlanmasına karşın maçtan 70-66 galip ayrıldı.

        Bu sonuçla Anadolu Efes, ikinci haftada ilk galibiyetini aldı, Trabzonspor Medical Park ise ikinci maçında da mağlup oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ